Eén of meerdere Auto's

Autoverzekering

Een autoverzekering is onmisbaar als u de weg op gaat! Voor al uw auto’s biedt Paardekooper Private Insurance een verzekering op maat.

Er wordt onderscheid gemaakt in de volgende dekkingen:

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is de basisverzekering welke in Nederland verplicht is voor uw auto. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt Casco

Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bijvoorbeeld brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.  Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig Casco (Allrisk)

De Volledige Casco dekking is de meest uitgebreide dekking voor uw autoverzekering. Op basis van deze condities bent u naast dekking voor WA en Beperkt Casco eveneens verzekerd voor schade aan uw eigen auto (aanrijdingen).

Aanvullende verzekeringen

Bovengenoemde dekkingen kunnen worden aangevuld met een:

 • Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI): vergoedt materiële en immateriële schade die bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeval;
 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van bestuurder en/of passagiers;
 • Rechtsbijstandsverzekering: voor juridisch advies en deskundige rechtshulp bij zaken rondom uw auto;
 • Pechhulpverzekering: voor pech onderweg.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer

 •  
  Het verzekeren van monumentale panden, 4 aandachtspunten

  Paardekooper | Menig eigenaar van een monumentaal pand kan in de veronderstelling zijn goed te zijn verzekerd. Maar monumentale panden hebben een bijzonder karakter. Reguliere verzekeraars zijn gericht op ‘modale’ woningen, maar een monumentaal pand dient niet modaal verzekert te worden. Voor het verzekeren van bijzondere panden met een historische waarde is een bepaalde expertise vereist, werk voor specialisten dus.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer