Eén of meerdere Auto's

Autoverzekering

Een autoverzekering is onmisbaar als u de weg op gaat! Voor al uw auto’s biedt Paardekooper Private Insurance een verzekering op maat.

Er wordt onderscheid gemaakt in de volgende dekkingen:

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is de basisverzekering welke in Nederland verplicht is voor uw auto. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt Casco

Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bijvoorbeeld brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.  Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig Casco (Allrisk)

De Volledige Casco dekking is de meest uitgebreide dekking voor uw autoverzekering. Op basis van deze condities bent u naast dekking voor WA en Beperkt Casco eveneens verzekerd voor schade aan uw eigen auto (aanrijdingen).

Aanvullende verzekeringen

Bovengenoemde dekkingen kunnen worden aangevuld met een:

 • Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI): vergoedt materiële en immateriële schade die bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeval;
 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van bestuurder en/of passagiers;
 • Rechtsbijstandsverzekering: voor juridisch advies en deskundige rechtshulp bij zaken rondom uw auto;
 • Pechhulpverzekering: voor pech onderweg.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer