Jacht verzekeren

Jacht verzekeren

Een bijzonder bezit vraagt om een bijzondere verzekering. Wij kunnen u een polis op maat aanbieden, afgestemd op úw persoonlijke situatie en wensen.

Vanuit onze ruime ervaring met het verzekeren van jachten en (super)yachts hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor het optimaal verzekeren van uw schip en optioneel uw bemanning. Naast het afdekken van uw aansprakelijkheid als eigenaar, kunt u uiteraard kiezen voor een (beperkte) cascoverzekering voor uw vaartuig. Aanvullend kan het gewenst zijn om eveneens de (im)materiële schade aan uw (betalende) passagiers of bemanningsleden te verzekeren.

Wij kunnen u een zeer concurrerende aanbieding doen.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.

Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer