Jacht verzekeren

Jacht verzekeren

Een bijzonder bezit vraagt om een bijzondere verzekering. Wij kunnen u een polis op maat aanbieden, afgestemd op úw situatie en wensen.

Vanuit onze ruime ervaring met het verzekeren van (super) jachten hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor het optimaal verzekeren van uw schip en optioneel uw bemanning. Naast het afdekken van uw aansprakelijkheid als eigenaar, kunt u uiteraard kiezen voor een (beperkte) cascoverzekering voor uw vaartuig. Aanvullend kan het gewenst zijn om eveneens de (im)materiële schade aan uw (betalende) passagiers of bemanningsleden te verzekeren.

Indien gewenst kunnen wij u een concurrerende aanbieding doen toekomen.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.

Offerte aanvragen

 

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer