Exclusieve Auto

Exclusieve auto’s verzekeren

Exclusieve auto’s verdienen exclusieve verzekeringen.

Wij hebben ruime ervaring in het verzekeren van bijzondere auto’s (zoals Bentley, Ferrari, Maserati, Porsche, Aston Martin, Hypercars, Bugatti, Maybach, Lamborghini en Rolls Royce) tegen de meest uitgebreide voorwaarden en met persoonlijke service. Kortom, een op maat gesneden verzekering afgestemd op uw behoeftes.

Wij verzekeren uw exclusieve auto vanaf minimaal € 75.000 totale waarde.

Nieuwwaarde, dagwaarde of taxatiewaarde

Uw exclusieve auto kunnen wij voor u verzekeren op basis van nieuwwaarde, dagwaarde of taxatiewaarde.  Hiermee bent u 24 tot 36 maanden (afhankelijk van het aantal te rijden kilometers per jaar) verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Alarm

In sommige gevallen kan het zijn dat verzekeraars beveiligingseisen hanteren bij het afsluiten van een verzekering. Vaak is dit het geval bij exclusieve auto’s met een hoge verzekerde waarde en/of hoge diefstal gevoeligheid. Denkt u hierbij aan een GPS voertuigvolgsysteem, een LoJack na-diefstalsysteem of peilzender.  Graag adviseren wij u over de mogelijkheden om uw auto zo goed en zo veilig mogelijk te verzekeren.

Bijzondere eigenschappen

Om u alvast kennis te laten maken met onze uitgebreide voorwaarden en persoonlijke service treft u onderstaand enkele bijzondere kenmerken aan:

  • Unieke nieuwwaarderegeling/aanschafwaarderegeling van 24 tot 36 maanden bij diefstal of totaalverlies;
  • Vaste premie in plaats van no-claimregeling;
  • Verhoogd eigen risico mogelijk tegen premiekorting;
  • Altijd vrije keuze van garage bij schadeherstel;
  • Snelle en persoonlijke schadeafhandeling;
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars;
  • Maatwerk polis, deze kan worden afgestemd op uw eigen wensen.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen uw aanvraag graag in behandeling vanaf een waarde van uw exclusieve auto vanaf € 75.000,-.
Offerte aanvragen