Oldtimer & Klassieker

Oldtimer verzekering

Wanneer kunt u uw auto als oldtimer verzekeren?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Daarom is het bij ons al mogelijk een verzekering af te sluiten voor auto’s vanaf 10 jaar oud, te weten, de Young one’s. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 25 jaar.

Taxatie

Voor het verzekeren van een klassieker dient u een taxatierapport te kunnen overleggen. Hiermee bent u 24 tot 36 maanden lang verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Kilometers

Het aantal te rijden kilometers is variabel van 3.000 tot maximaal 10.000 km per jaar.

Dekking bij Rally en in het buitenland

Uw auto is standaard verzekerd bij deelname aan behendigheid-, oriëntatie- en puzzelritten en vergelijkbare ritten op de openbare weg, waarbij het snelheidselement geen rol speelt.
Uiteraard is de WA dekking (schade die met uw auto veroorzaakt aan derden) in alle E.U. landen en de landen rondom de Middellandse Zee meeverzekerd.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer