Oldtimer & Klassieker

Oldtimer verzekering

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Daarom is het bij ons al mogelijk een verzekering af te sluiten voor auto’s vanaf 10 jaar oud, te weten: de Young one’s. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 25 jaar.

Wij verzekeren uw oldtimer vanaf minimaal € 75.000 totale waarde.

Taxatie

Voor het verzekeren van een klassieker dient u een taxatierapport te kunnen overleggen. Hiermee bent u 24 tot 36 maanden lang verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Kilometers

Het aantal te rijden kilometers is variabel van 3.000 tot maximaal 10.000 km per jaar.

Dekking bij Rally en in het buitenland

Uw auto is standaard verzekerd bij deelname aan behendigheid-, oriëntatie- en puzzelritten en vergelijkbare ritten op de openbare weg, waarbij het snelheidselement geen rol speelt.
Uiteraard is de WA dekking (schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden) in alle EU landen en de landen rondom de Middellandse Zee meeverzekerd.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer