Oldtimer & Klassieker

Oldtimer verzekering

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Daarom is het bij ons al mogelijk een verzekering af te sluiten voor auto’s vanaf 10 jaar oud, te weten: de Young one’s. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 25 jaar.

Wij verzekeren uw oldtimer vanaf minimaal € 75.000 totale waarde.

Taxatie

Voor het verzekeren van een klassieker dient u een taxatierapport te kunnen overleggen. Hiermee bent u 24 tot 36 maanden lang verzekerd van een vaste waarde bij schade. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de gehele verzekerde som uitgekeerd.

Kilometers

Het aantal te rijden kilometers is variabel van 3.000 tot maximaal 10.000 km per jaar.

Dekking bij Rally en in het buitenland

Uw auto is standaard verzekerd bij deelname aan behendigheid-, oriëntatie- en puzzelritten en vergelijkbare ritten op de openbare weg, waarbij het snelheidselement geen rol speelt.
Uiteraard is de WA dekking (schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden) in alle EU landen en de landen rondom de Middellandse Zee meeverzekerd.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen