Totaalconcept

U wenst binnenkort een vakantie te gaan boeken: biedt mijn reisverzekering wel dekking tijdens de Corona pandemie?

U wenst binnenkort een vakantie te gaan boeken: biedt mijn reisverzekering wel dekking tijdens de Corona pandemie?

 

Vakantie in Nederland

Indien u een vakantie in Nederland gaat boeken dient u er rekening mee te houden dat als u wenst te annuleren omdat bepaalde faciliteiten nog gesloten zijn (bijvoorbeeld de horeca,


Paardekooper Private Insurance voor het eerst FD Gazelle

Paardekooper Private Insurance voor het eerst FD Gazelle

Paardekooper Private Insurance is dit jaar voor het eerst FD Gazelle. Hiermee behoren wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Binnenkort mogen we daarvoor een award in ontvangst nemen.


PAARDEKOOPER PRIVATE INSURANCE: 3 tips voor het verzekeren van exclusieve woonhuizen

Interview Sotheby’s

Only Iconic Magazine -November 2020

Bekijk hier het hele artikel.

Paardekooper Private Insurance: 3 tips voor het verzekeren van exclusieve woonhuizen

“Kwaliteit is abstract, totdat men de voordelen ervan ervaart.”

Bijzondere bezittingen moeten bijzonder goed verzekerd worden.


Covid-19

Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.


Hypercar

De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.


Interview Sotheby’s – Live Iconic Magazine

Eduard en thomas-paardekooper

Sotheby’s – Live Iconic Magazine – April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.


Do’s en Don’ts bij het verzekeren van Vastgoed

Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico’s en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.


Familie vermogen

Providence Capital – 2018 | De term ‘Private Clients’ is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van ‘Private Insurance’.


Extreem noodweer

Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.


Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.