PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

Totaalconcept voor vermogende particulier, ondernemer en families

Het naderen van PAN Amsterdam 2017 in november is een goede aanleiding om in gesprek te gaan met Paardekooper Private Insurance. Paardekooper is gespecialiseerd in het verzekeren van kunst en sinds vorig jaar sponsor van PAN Amsterdam.

In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

Paardekooper Private Insurance heeft het Totaalconcept ontwikkeld voor haar relaties. Wat houdt het Totaalconcept precies in?

“Het Paardekooper Totaalconcept is speciaal ontwikkeld voor vermogende particulieren, ondernemers en families”, vertelt Eduard Paardekooper. “Het verzekeren van kunst, schilderijen, antiek, zilver, sieraden en andere waardevolle bezittingen is reeds jarenlang een onderscheidende specialisatie van ons kantoor.”

“Datzelfde geldt voor bijzondere woningen, zoals rietgedekte huizen, villa’s en ander exclusief onroerend goed”, zegt Thomas Paardekooper. “En ook voor het verzekeren van vakantiehuizen in binnen- of buitenland is ons kantoor de vertrouwde specialist. Daarnaast kunnen wij voor onze relatie ook bijzondere bezittingen zoals exclusieve automobielen, oldtimers en pleziervaartuigen tegen de beste voorwaarden verzekeren.”

Gratis aankoopdekking voor bezoekers PAN Amsterdam

Speciaal voor bezoekers die tijdens de PAN Amsterdam een kunstobject of sieraad aankopen, biedt Paardekooper Private Insurance één jaar gratis aankoopdekking.

Meer informatie

Mocht u geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie dan verzorgen wij graag een uitgewerkte offerte. Neem gerust contact op met één van onze specialisten (030 – 303 21 00).

Lees ook:

Paardekooper Private Insurance: specialist in kunst en kostbaarheden (1/4)
Bezwaren en misvattingen rondom het verzekeren van kunst en sieraden (2/4)
Tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie (3/4)