Persoonlijke veiligheid voor u én uw gezin

Een woninginbraak, diefstal, een overval, fraude, bedreiging, stalking of chantage: steeds vaker worden succesvolle ondernemers geconfronteerd met gebeurtenissen die een grote impact hebben op hun gevoel van persoonlijke veiligheid. Dat gebeurt zowel in de privésfeer als op zakelijk vlak.


Wij zijn continu bezig om u, als zeer gewaardeerde relatie van Paardekooper Private Insurance, van de beste adviezen te voorzien, uw risico’s te inventariseren en waar mogelijk deze zoveel mogelijk te reduceren. Om deze redenen willen wij graag International Security Partners bij u onder de aandacht brengen.

Family Security Office

International Security Partners (ISP) is in 1987 opgericht door Hans Slaman en gespecialiseerd in uw persoonlijke veiligheid en de beveiliging van uw woning. De relaties van ISP zijn onder andere welgestelde particulieren en bestuurders van (familie)bedrijven welke zich graag laten adviseren over hun persoonlijke veiligheid en die van hun bezit. Vanuit het Family Security Office ondersteunt ISP al jarenlang relaties die bezorgd zijn over hun persoonlijke veiligheid. ISP heeft veel ervaring met de bescherming van personen en woningen. Zo hebben zij ook dit unieke beveiligingsconcept kunnen ontwikkelen.

Zicht op (onbewuste) veiligheidsrisico’s

Om de verschillende risico’s ‘in kaart’ te kunnen brengen, adviseren wij u de onderstaande vragen eens voor uzelf te beantwoorden:

  • Wat is de exposure van uw gezin op internet en social media? Plaatsen uw kinderen bijvoorbeeld foto’s op Facebook of Instagram met (onbewust) sieraden, schilderijen of kunst op de achtergrond? Of bijvoorbeeld het ‘delen’ van vakantiedata en bestemmingen?
  • Is uw alarmsysteem in uw woning, kantoor- of bedrijfsgebouw nog up-to-date?
  • Heeft u voldoende inzicht in de toenemende risico’s van de huidige maatschappij (identiteitsfraude, intimidatie, dreigementen nemen hand over hand toe)?
  • Heeft u überhaupt wel eens stil gestaan bij uw persoonlijke veiligheid of die van uw gezin?

Ons aanbod

Graag willen wij het beveiligingsconcept van ISP onder uw aandacht brengen en u kennis laten maken met dit bedrijf. Wij bieden u een kosteloze inventarisatie aan van uw gehele woonhuisbeveiliging, uitgevoerd door een consultant van ISP.

Indien u gebruik wilt maken van deze service óf als u meer wilt weten over ISP dan vernemen wij dat graag (030 – 3032100 of private-insurance@paardekooper.net). Wij zullen er voor zorgdragen dat een consultant contact met u opneemt.

Wij adviseren u de app van ‘Family Security Office’ te downloaden én te raadplegen.