Totaalvoorstel?

Private Insurance for Family Offices

Kapitaalbescherming, voor nu én de volgende generatie. Dat is ons doel. Paardekooper Private Insurance is één van de weinige gespecialiseerde verzekeringskantoren in Nederland dat zich specifiek richt op het verzekeren van vermogende particulieren, ondernemers en families.

Family Office Insurance– verzekeringsconcept

De verzekeringssituatie is vaak een onderbelicht onderwerp. Wanneer hier kritisch naar gekeken wordt, dan is hier vaak nog een wereld te winnen. Het verzekeringsconcept is specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen die een Family Office stelt bij het beheren van de verzekeringen voor haar (zeer) vermogende clientèle. Discretie, specialisatie en maatwerk zijn hierbij leidend. Het concept is daarmee uniek in Nederland.

Brochure

“Kapitaalbescherming, voor nu én de volgende generatie”

Wij bieden professionele ondersteuning en advisering rondom de gehele verzekeringssituatie van relaties (particulier & zakelijk). Hierin worden alle verzekeringen meegenomen en beoordeeld.

Specialist in niche verzekeringen

Wij hebben de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe en niet-alledaagse risico’s (ook buiten de landsgrenzen), zoals bijzonder onroerend goed, kunst(collecties), zeiljachten (in buitenlandse wateren), kidnap & ransom, identiteitsfraude en meer.

Overzicht Niche verzekeringen

Second Opinion (huidige verzekeringssituatie)

Het startpunt is een inventarisatie van alle lopende polissen. Wij maken een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens bieden wij een uitgewerkt adviesrapport aan met een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Bij een totaalvoorstel blijkt frequent een combinatie van voordelen mogelijk, zoals:

 • een upgrade in dekkingen,
 • meer inzicht, betere structuur en meer uniformiteit in de gehele portefeuille,
 • een substantiële -jaarlijkse- premiebesparing,
 • het actualiseren van de verzekerde bedragen,
 • afstemming alarmbeveiliging, clausules en overige aandachtspunten.

Lees meer

Begeleiding & Netwerk van Specialisten

Exclusief bezit is maatwerk voor specialisten. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel de verzekering op zich. Wij geven begeleiding rondom taxaties, beveiliging en de installatie van een kluis. Wij werken uitsluitend samen met vertrouwde partijen met een uitstekende staat van dienst.

Lees meer

Administratie & Ondersteuning

Om uw kantoor te ondersteunen krijgt u één aanspreekpunt; een eigen relatiemanager. Hij of zij is vertrouwd met deze bijzondere clientèle, kan u informeren over interessante actualiteiten, voorstellen uitwerken, maakt een duidelijke (jaarlijkse) rapportage van de verzekeringsportefeuille en kan als sparringpartner optreden in complexe dossiers.

Unieke verzekeringsoplossingen

Een greep uit onze maatwerk verzekeringsoplossingen:

 • Uw relatie bezit een of meerdere vakantiehuizen in het buitenland
  Vaak is een vakantiehuis lokaal verzekerd met onduidelijke buitenlandse polissen tot gevolg. Huizen in het buitenland kunnen vanuit Nederland verzekerd worden en zelfs meerdere adressen kunnen op één polis gebundeld worden. Ook bij schade loopt het contact via Nederland.
 • Uw relatie bezit een collectie sieraden, echter men draagt nooit alles tegelijkertijd
  Een allrisk combinatiedekking kan uitkomst bieden. Hierbij is de gehele collectie in huis verzekerd en een deel (bijvoorbeeld 25% van de waarde) kent een wereldwijde dekking.
 • Uw relatie heeft enkele bezwaren om de omvangrijke kunstcollectie te verzekeren
  Een grote kunstcollectie blijkt soms helemaal niet verzekerd te zijn. Hier kunnen diverse redenen aan ten grondslag liggen, bijvoorbeeld het alarmsysteem of (te) hoge premie. Maar er zijn meer (maatwerk)mogelijkheden om toch een gepaste oplossing te bieden. Alleen een ‘brand’-, ‘locatie’- of ‘first loss’ dekking zijn hiervan enkele voorbeelden.
 • Uw relatie heeft een autoverzameling maar rijdt slechts in één auto tegelijk
  Alle auto’s zijn meestal allrisk verzekerd (WA + Casco dekking). Wij bieden een speciale collectieverzekering bestaande uit één WA-dekking toepasbaar voor alle auto’s.
 • De dagelijkse auto is voor een (hoge) cataloguswaarde verzekerd
  Reguliere verzekeraars hanteren uitsluitend de cataloguswaarde als uitgangspunt. Hierover wordt ook de premie berekend. Deze cataloguswaarde blijft ongewijzigd, echter de waarde van de auto daalt jaarlijks. Wij hebben de mogelijkheid de auto te verzekeren op basis van dagwaarde.

Bovengenoemde voorbeelden leiden doorgaans tot een forse premiebesparing in combinatie met een optimale bescherming. De verzekeringen kunnen op deze wijze volledig worden afgestemd op de persoonlijke situatie.

Family Office Insurance – Team

Het Family Office Team bij Paardekooper is gespecialiseerd in maatwerk verzekeringsoplossingen voor families die aangesloten zijn bij single-family office, multi-family office of private bank. Wij begrijpen dat elke familiestructuur anders is. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde benadering aan en een werkwijze, die is afgestemd op de wensen van elke afzonderlijke familie.

Mission Statement

Het Family Office Team:

Thomas Paardekooper | 030 – 303 21 22 | tpaardekooper@paardekooper.net
Angela Brobbel Dorsman | 030 – 303 21 35 | abrobbeldorsman@paardekooper.net
Jesle Onderstal | 030 – 303 21 36 | jonderstal@paardekooper.net
Terje van Velze | 030 – 303 21 51 | tvanvelze@paardekooper.net

Nieuws
 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer