Totaalconcept

Hiscox biedt u meer…

Hiscox is dé verzekeraar voor vermogende particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere woningen in binnen- en buitenland, waardevolle inboedels, kunstverzamelingen en kostbaarheden. Hiscox biedt u, als zeer gewaardeerde relatie, dan ook meer dan alleen een Huis & Kunstverzekering, namelijk een lidmaatschap op de exclusieve Pearl Card en See All This magazine.

Pearl Card

De Founders Carbon Network (fCN), een high-end businesscclub voor succesvolle ondernemers, heeft de Pearl Card ontwikkeld. De Pearl Card is een unieke combinatie van exclusieve services. Met een lidmaatschap op de Pearl Card heeft u, zowel zakelijk als privé, kosteloos toegang tot onder andere:

  • Lifestyle service
  • Travel service
  • Personal connecting
  • Trusted advisors
  • Healthcare service
  • Conciërge service
  • Alle high-end fCN events

See All This

Het nieuwe kunstplatform See All This “Over kunst en alles wat aan kunst raakt”. Het platform publiceert haar eigen magazine, specials en heeft een uitgebreide website.

Gratis lidmaatschap

Hiscox biedt haar relaties via Paardekooper het eerste jaar een gratis lidmaatschap aan op de Pearl Card. Na een jaar stoppen de services automatisch. Wanneer u dit lidmaatschap na een jaar wenst voor te zetten, betaalt u slechts € 169,- per jaar (normaal tarief: € 489,-). Eveneens ontvangt u een jaar lang, ieder kwartaal, gratis het kunsttijdschrift See All This. Deze actie is uitsluitend geldig voor relaties van Paardekooper én Hiscox met een Huis & Kunstverzekering.

Voor meer informatie over de Pearl Card kunt u hier de digitale brochure bekijken.

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen of gebruik wil maken van dit unieke aanbod, verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Selecteer een geldig formulier