Huis & Kunst

Huis en Kunst verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van exclusieve huizen en kostbare bezittingen is maatwerk voor specialisten.

Offerte aanvragen

Echter, men zal al gauw ervaren dat de meeste verzekeringsmaatschappijen gericht zijn op het modale woonhuis en dito inboedel. Het ontbreekt hen simpelweg aan kennis en mogelijkheden om aan uw specifieke wensen tegemoet te kunnen en willen komen!

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”.

Paardekooper in Bilthoven is één van de zeer weinige verzekeringskantoren in Nederland die zich op dit specifieke particuliere marktsegment heeft toegelegd. Het specialisme van ons bedrijf richt zich op alle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de meer vermogende particulier en zijn bezittingen, zoals:

Opvallende verschillen

De verzekeringen die wij aanbieden, zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment, vanaf een herbouwwaarde van € 600.000,-. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Bekijk hier op welke kenmerken onze voorwaarden zich onder andere onderscheiden.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen