Huis & Kunst

Huis en Kunst

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid.

Echter, men zal al gauw ervaren dat de meeste verzekeringsmaatschappijen gericht zijn op het modale woonhuis en dito inboedel. Het ontbreekt hen simpelweg aan kennis en mogelijkheden om aan uw specifieke wensen tegemoet te kunnen en willen komen!

Het verzekeren van exclusieve huizen, duurdere inboedels, kunst, antiekhorloges, sieraden en overige kostbare bezittingen is maatwerk voor specialisten.

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”.

Paardekooper in Bilthoven is één van de zeer weinige verzekeringskantoren in Nederland die zich op dit specifieke particuliere marktsegment heeft toegelegd. Het specialisme van ons bedrijf richt zich op alle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de meer vermogende particulier en zijn bezittingen.

Opvallende verschillen

De verzekeringen die wij aanbieden, zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars. Zo is bijvoorbeeld vervangende woonruimte bij reguliere verzekeraars gedekt tot maximaal 1 jaar, terwijl onze voorwaarden dit vergoeden tot een duur van maximaal 3 jaar. Diefstal van sieraden vergoeden wij tot maximaal € 15.000,-, terwijl reguliere verzekeraars dekking bieden tot maximaal € 5.000,-.

Bekijk hier op welke kenmerken onze voorwaarden zich onder andere onderscheiden.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Offerte aanvragen  Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer