Horloge & Sieraden

Horloge verzekeren

Horloges zijn op de standaard inboedelverzekering zéér beperkt (veelal tot € 6.000,00 per schadegebeurtenis) verzekerd. Naast de –veelal ontoereikende– geldelijke dekking, zijn de condities eveneens beperkt tot slechts brand en inbraak.

Het is raadzaam om uw horloges door middel van een taxatie op een aparte kostbaarhedenpolis te verzekeren. Voordeel hiervan is dat de getaxeerde bedragen van de horloges verzekerd zijn. Onderverzekering of discussie achteraf is derhalve nimmer van toepassing. Standaard is op de kostbaarheden verzekering een All Risks werelddekking van toepassing (verlies, diefstal, beschadiging, waar ook ter wereld!) Desgewenst kan –tegen premiekorting- gekozen worden voor een dekking tegen diefstal uit huis.

Wij verzekeren uw horloge of uw collectie vanaf minimaal € 50.000 totale waarde.

Taxatie horloges

Voor een kostbaarhedenverzekering adviseren wij een taxatierapport te laten opmaken.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen

 

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer