Kunst & Kostbaarheden

Kunst- en kostbaarhedenverzekering

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van luxere inboedels en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten.

Offerte aanvragen

Kunst en antiek zijn slechts tot op bepaalde hoogte op uw standaard inboedelverzekering meeverzekerd. Naast de maximering van verzekerde bedragen is de dekking ook veelal beperkt. Als u kunst en/of antiek bezit vanaf een waarde van € 50.000,-, is het raadzaam om dit apart op een speciale kunst- en antiekpolis te verzekeren. Wij nemen kunstverzekering aanvragen in behandeling vanaf een waarde van € 50.000,-.

Bekijk hier ons artikel: ‘De Kunst van goed Verzekeren’.

Voordelen

De voordelen van een speciale kunstverzekering ten opzichte van een standaard inboedelverzekering zijn divers. We geven onderstaand enkele voorbeelden:

  • Veelal een lagere premie;
  • Uitgebreidere voorwaarden zonder beperkende clausules;
  • Géén eigen risico’s bij een eventuele schade;
  • Géén maximering van verzekerde bedragen bij schade uitkeringen;
  • Ook bij deelschade wordt het volledige bedrag vergoed.

Lees ook ons artikel: ‘Waarom een kunstverzekering?’

Taxatie

Door middel van een taxatie van uw kunstvoorwerpen en eventueel aanwezige antiek, sieraden en horloges kunt u het te verzekeren bedrag laten vaststellen. Verzekeren conform deze taxatie heeft als groot voordeel dat uw bezittingen verzekerd worden voor de juiste waarde en onderverzekering uitgesloten is voor een periode van 3 jaar.

Lees meer

kunst-paardekooper-verzekeren-private

Kunstbeurs PAN Amsterdam

Wij zijn sponsor van kunstbeurs PAN Amsterdam. De jaarlijkse en eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design biedt een uiterst gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst en kostbare bezittingen, voelt de samenwerking met PAN Amsterdam als een logische keuze.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kunstverzekering aanvragen in behandeling vanaf een waarde van € 50.000,-.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen