Antiquair & Galerie

Kunsthandelaar, antiquair en galerie

Als specialist in het verzekeren van kostbaarheden zoals kunst en antiek bieden wij voor galeriehouders, kunst- en antiekhandelaren een verzekeringsoplossing voor uw handelsvoorraad, transport, deelname aan beurzen en inventaris.

“De kunst van goed verzekeren” Eduard Paardekooper

Bekijk hier ons artikel: ‘De Kunst van goed Verzekeren’.

Voordelen

Onze verzekering is specifiek afgestemd op de wensen en behoefte van de kunsthandelaar, antiquair en galeriehouder. De voordelen van onze verzekeringsoplossing:

  • Standaard All Risks dekking;
  • Transport en verblijf op een tijdelijke locatie is meeverzekerd;
  • Deelname aan (internationale) beurzen en tentoonstellingen is optioneel te verzekeren;
  • Concurrerende premiestelling;
  • Uitbreiding met aansprakelijkheid, bedrijfsschade en bedrijfsgebouw is mogelijk.

PAN Amsterdam

Nadat wij in 2016 voor het eerst sponsor waren van PAN Amsterdam, zijn wij enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die deze beurs te bieden heeft. Zo willen wij dit jaar als sponsor zowel de bezoekers van de beurs, als de galeriehouder iets extra’s bieden. Wij bieden, exclusief voor de kunsthandelaren en galeriehouders van deze prachtige kunstbeurs, een verzekeringscollectief van de handelsvoorraad aan.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Wij kunnen een offerte opstellen bij een minimaal aan € 500.000 handelsvoorraad.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen