1 jaar gratis verzekering

Sponsor PAN Amsterdam

De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design biedt een uiterst gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. De 120 deelnemende antiquairs, kunsthandelaren en galeries, vormen gezamenlijk een representatief beeld van de Nederlandse kunstmarkt.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst en kostbare bezittingen, voelt de samenwerking en sponsorschap met PAN Amsterdam als een logische keuze.

Exclusieve PAN acties

Als trotse sponsor van de PAN Amsterdam bieden wij zowel de bezoekers als de kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders van de beurs graag iets extra’s aan:Voor bezoekers van de beurs een jaar gratis verzekering voor aankopen tijdens de beurs

Wij kijken uit naar een langjarige samenwerking en sponsorschap van PAN Amsterdam.

Beursinformatie

PAN Amsterdam vindt plaats van 18 tot 25 november 2018 in de RAI in Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur (met uitzondering van de weekenden en donderdag).

In de Media

In de aanloop naar de beurs delen wij onze expertise over kunst gerelateerde vraagstukken, zoals:

Bekijk ook het vorig jaar verschenen interview met Eduard en Thomas Paardekooper door VIND Magazine (september 2017)

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer