Bezoekers van PAN Amsterdam

Als trotse sponsor van PAN Amsterdam willen wij graag iets extra’s doen voor de bezoekers van deze unieke kunstbeurs. Voor alle bezoekers die tijdens de beurs een kunstwerk aankopen, bieden wij een gratis dekking aan voor de duur van 1 jaar.

Kenmerken van de gratis kunstverzekering

 • Onze standaard All risks kunstdekking
 • Dekkingsgebied: Nederland
 • Maximum verzekerd bedrag per kunst- of antiekobject € 500.000,-
 • Maximum verzekerd bedrag voor sieraden per object € 50.000
 • Fine Art polisvoorwaarden
 • Aanmelding binnen 14 dagen na aankoop op de PAN

Aankoopnota’s insturen

Indien u een kunstobject hebt aangeschaft tijdens PAN Amsterdam verzoeken wij u een kopie van de aankoopnota(‘s) naar ons te sturen. Daarnaast ontvangen wij graag een duidelijke omschrijving van het object, de waarde van object, alsmede uw adres- en de contactgegevens. Dit kunt u mailen naar Private-Insurance@paardekooper.net of online versturen.

Direct insturen

Certificaat

Zodra wij de aankoopnota(‘s) en aanvullende informatie hebben ontvangen, zal de dekking door ons worden bevestigd door middel van het verstrekken van een certificaat. Deze ontvangt u per e-mail. Indien u schade heeft, dient dit certificaat als bewijs dat de verzekeringsdekking van kracht is. De dekking kent een maximale duur van 12 maanden en loopt automatisch af.

De kunstverzekering wordt aangeboden door de gespecialiseerde kunstverzekeraar HISCOX.

Deelnemers van PAN Amsterdam

Ook voor de kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders van PAN Amsterdam bieden wij een uniek verzekeringscollectief voor het verzekeren van de handelsvoorraad.

Lees meer

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer