Deelnemers van PAN Amsterdam

Als trotse sponsor van PAN Amsterdam willen wij graag iets extra’s doen voor alle kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders van deze unieke kunstbeurs. Wij bieden, exclusief voor alle deelnemers van de PAN, een verzekeringscollectief.

Paardekooper is een familiebedrijf, gevestigd in Bilthoven en al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen van vermogende particulieren. Nadat wij vorig jaar voor het eerst sponsor waren van deze prachtige beurs zijn wij enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die deze beurs te bieden heeft. Zo willen wij dit jaar als sponsor, zowel de bezoekers van de beurs alsmede u als galeriehouder, iets extra’s bieden.

Collectiviteit voor alle kunsthandelaren van PAN Amsterdam

Paardekooper Private Insurance biedt, exclusief voor kunsthandelaren van de PAN een verzekeringscollectief aan. Bij deelname aan dit collectief geldt een:

collectiviteitskorting (voor verzekering van de handelsvoorraad)

 • 7,5% korting op de jaarlijkse premie, ongeacht aantal deelnemers
 • 10,0% korting vanaf 20 deelnemers
 • 12,5% korting vanaf 25 deelnemers
 • 15,0% korting vanaf 35 deelnemers
 • 20,0% korting vanaf 50 deelnemers

Gratis beursdekking

Naast de oplopende collectiviteitskorting bieden wij alle deelnemers van het collectief een gratis beursdekking aan tijdens de PAN Amsterdam. De handelsvoorraad is tijdens de beurs verzekerd tot een waarde van € 500.000,-.

Bezoekers van PAN Amsterdam

Vorig jaar zijn wij hier mee gestart en hebben wij hier vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook dit jaar bieden wij voor aankopen gedaan op PAN Amsterdam 2017 een gratis All-risksverzekering aan van één jaar! Komende editie van de PAN breiden wij de voorwaarden van deze aankoopdekking verder uit. Deze condities bestaan uit:

 • Allrisks-kunstverzekering (duur van maximaal één jaar ná levering van het object)
 • Voor kunstvoorwerpen tot maximaal € 500.000 per object
 • Voor sieraden tot maximaal € 50.000 per object
 • Bij totaalverlies geldt een terugkoopregeling bij uw eigen galerie! (Indien er niet een identiek of soortgelijk object beschikbaar mocht zijn kan gekozen worden voor uitkering van het aankoopbedrag).

Lees meer

Offerte aanvragen

Mocht uw interesse gewekt zijn of indien u aanvullende informatie wenst te ontvangen omtrent bovenstaande mogelijkheden dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen (030 – 303 21 20). Tijdens de beurs in november maken wij graag persoonlijk kennis met u. Indien u echter vragen of ideeën mocht hebben dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer