Sieraden & Horloge

Kunst en sieraden preventie

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Naast de zekerheid van een verzekering, kan dit ook gegenereerd worden door de juiste preventiemaatregelen.

In sommige gevallen wordt het zelfs verplicht gesteld door de verzekeringsmaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kluis welke aan specifieke voorwaarden moet voldoen wanneer er sprake is van een substantiële waarde aan sieraden.

“Door schade zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken, kunnen wij de scherpste premie blijven aanbieden”

Wij werken samen met een select aantal bedrijven die bij ons een bewezen staat van dienst hebben, over jarenlange expertise beschikken en zich als ‘businesspartner’ bewezen hebben.

Inbraakalarm

Wanneer u een substantiële waarde aan kunst en sieraden bezit, wordt vanuit de verzekeraar verplicht dat er een alarm met doormelding aanwezig is in de woning. U kunt hiervoor een abonnement afsluiten zodat uw alarm een doormelding heeft naar een particuliere alarmcentrale.

Bekijk ook ons artikel ‘Inbrekers zijn dol op Sieraden! 5 tips’.

Kluizen

Wanneer u een substantiële waarde aan kostbaarheden, zoals sieraden en horloges, bezit, wordt er verwacht dat u een kluis bezit. De kluis dient over de juiste waardeberging te beschikken alsmede de juiste manier waarop de kluis geplaatst en verankerd wordt.

Rieten dak preventie

Naast bovengenoemde preventiemaatregelen voor uw kunst en kostbaarheden, adviseren wij u eveneens graag over maatregelen om uw rietgedekte villa, landhuis of woonboerderij te beschermen.

Lees meer

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk advies ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand contactformulier in te vullen. Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met gespecialiseerde bedrijven waar wij goede ervaringen mee hebben.

Contactformulier