Opstal & Inboedel

Opstal & Inboedel verzekeren

Paardekooper legt zich al 25 jaar toe op het verzekeren van onroerend goed, dit is een duidelijke pijler binnen ons kantoor. Te denken valt aan de meer bijzondere objecten, zoals villa’s, woonboerderijen, (monumentale) herenhuizen, grachtenpanden, landhuizen, riet gedekte panden en tevens vakantiehuizen in het buitenland.

Verzekering afgestemd op het hogere segment

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment, vanaf een herbouwwaarde van € 500.000,-. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars. Aangezien wij veel bijzondere objecten in Nederland verzekerd hebben, kunnen wij zeer concurrerende premies aanbieden in combinatie met zeer uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en condities. Daarnaast verzekeren wij ook commercieel onroerend goed, variërend van kleine tot grote onroerend goed portefeuilles.

Inspectie en Waardebepaling

Ons kantoor biedt de mogelijkheid de herbouwwaarde van onroerend goed te laten bepalen door een bouwkundige. Verzekeren conform deze waardebepaling heeft als groot voordeel dat het pand verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde en onderverzekering uitgesloten wordt. Deze bouwkundige kan tevens onafhankelijk, vrijblijvend en kosteloos advies verstrekken op het gebied van eventueel benodigde brand- en inbraakpreventieve maatregelen.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer