Opstal & Inboedel

Exclusieve Opstal & Inboedel verzekeren

Paardekooper legt zich ruim 25 jaar toe op het verzekeren van onroerend goed, dit is een duidelijke pijler binnen ons kantoor. Te denken valt aan de meer bijzondere objecten, zoals (rietgedekte) villa’s, landhuizen, woonboerderijen, (monumentale) grachtenpanden, herenhuizen en tevens vakantiehuizen in het binnen- én buitenland.

Verzekering afgestemd op het hogere segment

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment, vanaf een herbouwwaarde van € 500.000,-. Aangezien wij veel bijzondere objecten in Nederland verzekerd hebben, kunnen wij zeer concurrerende premies aanbieden in combinatie met zeer uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en condities.

“De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars”.

Daarnaast verzekeren wij ook commercieel onroerend goed, variërend van kleine tot grote onroerend goed portefeuilles.

Inspectie en Waardebepaling

Ons kantoor biedt de mogelijkheid de herbouwwaarde van onroerend goed te laten bepalen door een bouwkundige. Verzekeren conform deze waardebepaling heeft als groot voordeel dat het pand verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde en onderverzekering uitgesloten wordt.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer