Herenhuis & Grachtenpand

Herenhuis & Grachtenpand verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van een grachtenpand of herenhuis is dan ook maatwerk voor specialisten, helemaal wanneer het een monumentaal pand betreft.

Offerte aanvragen

Paardekooper Private Insurance is gespecialiseerd in het verzekeren van (exclusief) onroerend goed van de meer vermogende particulier. Mede als gevolg hiervan hebben wij een omvangrijke verzekeringsportefeuille van exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden.

Maatwerk voor Specialisten

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt, zijn specifiek ontwikkeld voor exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onderscheidende kenmerken:

 • Zeer concurrerende premies;
 • Standaard de meest uitgebreide dekking (All Risks);
 • Waardebepaling inclusief 10 jaar garantie tegen onderverzekering;
 • Maatwerk clausules zoals een monumenten- of vorkclausule;
 • Drie jaar vervangende woonruimte (in plaats van 1 jaar);
 • Kosten voor plaatselijke problemen (zoals bereikbaarheid en transport) worden meegenomen in de waardebepaling.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onroerend goed portefeuille

Als specialist op het gebied van vastgoed kunnen wij u tevens een passend advies geven voor de verzekering voor uw onroerend goed portefeuille. Of het nu gaat om verhuurde woningen, een winkel of een kantoor, wij zorgen voor een maatwerk verzekeringsoplossing.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer