Herenhuis & Grachtenpand

Herenhuis & Grachtenpand verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van een grachtenpand of herenhuis is dan ook maatwerk voor specialisten, helemaal wanneer het een monumentaal pand betreft.

Offerte aanvragen

Paardekooper Private Insurance is gespecialiseerd in het verzekeren van (exclusief) onroerend goed van de meer vermogende particulier. Mede als gevolg hiervan hebben wij een omvangrijke verzekeringsportefeuille van exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden.

Maatwerk voor Specialisten

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt, zijn specifiek ontwikkeld voor exclusief onroerend goed, zoals (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onderscheidende kenmerken:

 • Zeer concurrerende premies;
 • Standaard de meest uitgebreide dekking (All Risks);
 • Kosteloze waardebepaling incl. 10 jaar garantie tegen onderverzekering;
 • Maatwerk clausules zoals een monumenten- of vorkclausule;
 • Drie jaar vervangende woonruimte (in plaats van 1 jaar);
 • Kosten voor plaatselijke problemen (zoals bereikbaarheid en transport) worden meegenomen in de waardebepaling.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onroerend goed portefeuille

Als specialist op het gebied van vastgoed kunnen wij u tevens een passend advies geven voor de verzekering voor uw onroerend goed portefeuille. Of het nu gaat om verhuurde woningen, een winkel of een kantoor, wij zorgen voor een maatwerk verzekeringsoplossing.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer