Offerte aanvragen

Luxe inboedel verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van luxere inboedels en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten.

Offerte aanvragen

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”.

Standaard All Risks

Voor schade aan uw eigendommen in huis, is er de inboedelverzekering. De inboedelverzekering dekt de meest voorkomende schades (branduitbraak, diefstal, waterschade etc.)

De verzekering die ons kantoor aanbiedt is specifiek ontwikkeld voor luxere inboedels. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

 • Standaard meest uitgebreide dekking (All Risks);
 • Géén limiet aan audiovisuele en computerapparatuur;
 • Standaard tot € 15.000,– aan sieraden meeverzekerd;
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Kostbaarheden

Bij het vaststellen van de hoogte van uw inboedel is het van belang om kritisch naar de samenstelling van uw inboedel te kijken. Attractieve goederen (lijfsieraden, kunst, audio- en visuele apparatuur en andere bijzondere bezittingen) zijn slechts tot bepaalde maxima standaard meeverzekerd. Indien dit in substantiële mate aanwezig mocht zijn, adviseren wij u een All-risks kostbaarhedenverzekering te overwegen.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer