Offerte aanvragen

Luxe Inboedel verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van luxere inboedels en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten.

Offerte aanvragen

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”.

Standaard All Risk

Voor schade aan uw persoonlijke eigendommen in huis, is er de inboedelverzekering. De inboedelverzekering dekt de meest voorkomende schades (branduitbraak, diefstal, waterschade etc.)

De verzekering die ons kantoor aanbiedt is specifiek ontwikkeld voor luxere inboedels. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

 • Standaard meest uitgebreide dekking (All risks)
 • Géén limiet aan audiovisuele en computerapparatuur
 • Standaard tot € 15.000,– aan sieraden meeverzekerd
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Kostbaarheden

Bij het vaststellen van de hoogte van uw inboedel is het van belang om kritisch naar de samenstelling van uw inboedel te kijken. Attractieve goederen (lijfsieraden, kunst, audio- en visuele apparatuur en andere bijzondere bezittingen) zijn slechts tot bepaalde maxima standaard meeverzekerd. Indien dit in substantiële mate aanwezig mocht zijn, adviseren wij u een ‘All-risks’ kostbaarhedenverzekering te overwegen.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer