Offerte aanvragen

Luxe inboedel verzekeren

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van luxe inboedels en kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden en horloges, is maatwerk voor specialisten.

Offerte aanvragen

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”.

Standaard All Risks

Voor schade aan uw eigendommen in huis, is er de inboedelverzekering. De inboedelverzekering dekt de meest voorkomende schades (branduitbraak, diefstal, waterschade etc.)

De verzekering die ons kantoor aanbiedt is specifiek ontwikkeld voor luxe inboedels. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

  • Standaard meest uitgebreide dekking (All Risks);
  • Géén limiet aan audiovisuele en computerapparatuur;
  • Standaard tot € 15.000,– aan sieraden meeverzekerd;
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden bij gespecialiseerde verzekeraars.

Bekijk hier ons overzicht van de belangrijkste verschillen ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Kostbaarheden

Bij het vaststellen van de hoogte van uw inboedel is het van belang om kritisch naar de samenstelling van uw inboedel te kijken. Attractieve goederen (lijfsieraden, kunst, audio- en visuele apparatuur en andere bijzondere bezittingen) zijn slechts tot bepaalde maxima standaard meeverzekerd. Indien dit in substantiële mate aanwezig mocht zijn, adviseren wij u een All-risks kostbaarhedenverzekering te overwegen.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen