Rietgedekt woonhuis

Rieten dak verzekering

Het verzekeren van villa’s, landhuizen en woonboerderijen met een rieten dak is ruim 25 jaar onze specialisatie. Met meer dan 5000 van dit soort rietgedekte panden in onze portefeuille, beschikken wij over gespecialiseerde kennis, unieke All Risks condities in combinatie met een zeer scherpe premiestelling.
Offerte aanvragen

De belangrijkste kenmerken:

 • Standaard de meest uitgebreide dekking (All Risks)
 • Scherpe en concurrerende tarieven (premie vanaf 0,60‰!)
 • Kosteloze herbouwwaardebepaling (optioneel)
 • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling

Bekijk ook ons artikel ‘De risico’s van riet gedekt’

Unieke All Risks dekking

De verzekeringen die wij aanbieden, zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten aanmerkelijk ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Bekijk hier de belangrijkste verschillen waarop onze condities zich onderscheiden ten opzichte van andere verzekeraars.

Zeer scherpe premies

Veel verzekeraars rekenen zeer hoge premies of zijn zelfs in zijn geheel gestopt (!) met het verzekeren van riet gedekte objecten. Echter door onze specialisatie, expertise en omvang van onze portefeuille kunnen wij zéér scherpe premiestellingen aanbieden.

Wij kunnen een premie aanbieden vanaf 0,60‰! Premiebepalende factoren zijn bijvoorbeeld: bouwaard, bestemming van het gebouw, brand- en inbraakpreventie, eigen risico en de regio.

Kosteloze inspectie en waardebepaling

Ons kantoor biedt voor de meeste panden de mogelijkheid om de herbouwwaarde te laten bepalen door een bouwkundige. Aan deze waardebepaling zijn voor u geen kosten verbonden.

Voordelen van deze nauwkeurige herbouwwaardebepaling:

 • Er is géén sprake van onder- of oververzekering
 • U heeft 10 jaar garantie tegen onderverzekering
 • Onafhankelijk advies over brand- en inbraakpreventie

Offerte aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen Informatie aanvragen Lees meer: Totaalconcept

Nieuws
 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer

 •  
  Professionalisering van onze Pensioen dienstverlening

  U bent van ons een hoogwaardige dienstverlening gewend. Uiteraard blijven wij continu op zoek naar mogelijkheden om deze dienstverlening steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren. Op pensioengebied is er de afgelopen jaren veel gebeurd en staat er nog veel te gebeuren. Om daarin de beste dienstverlening te blijven bieden, hebben wij besloten onze pensioendiensten op een andere manier te organiseren.

  Lees meer

 •  
  Inbrekers zijn dol op Sieraden! 5 tips

  In gemiddeld 1 op de 100 Nederlandse woningen wordt ingebroken. Dat betekent dagelijks ruim 200 inbraakpogingen. Inbrekers zoeken vaak specifiek naar sieraden, kunst en autosleutels. Hoe voorkom je dat? Wij geven u een aantal belangrijke tips zodat u ook écht ‘verzekerd’ bent.

  Lees meer