Sieraden & Horloge

Sieraden verzekeren

Sieraden zijn op de standaard inboedelverzekering zéér beperkt (veelal tot € 6.000,00 per schadegebeurtenis) verzekerd. Naast de –veelal ontoereikende– geldelijke dekking, zijn de condities eveneens beperkt tot slechts brand en inbraak.

Het is raadzaam om uw sieraden, door middel van een taxatie, op een aparte kostbaarhedenpolis te verzekeren. Het voordeel hiervan is dat de getaxeerde bedragen van de sieraden verzekerd zijn. Onderverzekering of discussie achteraf is derhalve nimmer van toepassing. Standaard is op de kostbaarheden verzekering een All-Risks werelddekking van toepassing (verlies, diefstal, beschadiging, waar ook ter wereld!) Desgewenst kan –tegen premiekorting- gekozen worden voor een dekking tegen diefstal uit huis.

Wij nemen een verzekeringsaanvraag van uw sieraden collectie in behandeling vanaf een waarde van € 50.000,-.

Taxatie sieraden

Voor een sieradenverzekering adviseren wij een taxatierapport te laten opmaken.

Klik hier voor onze pagina over horloge verzekering

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen een verzekeringsaanvraag van uw sieraden collectie in behandeling vanaf een waarde van € 50.000,-.
Offerte aanvragen