Sieraden & Horloge

Sieraden verzekeren

Sieraden zijn op de standaard inboedelverzekering zéér beperkt (veelal tot € 6.000,00 per schadegebeurtenis) verzekerd. Naast de –veelal ontoereikende– geldelijke dekking zijn de condities eveneens beperkt, tot slechts brand en inbraak.

Het is raadzaam om uw sieraden door middel van een taxatie op een aparte kostbaarhedenpolis te verzekeren. Voordeel hiervan is dat de getaxeerde bedragen van de sieraden verzekerd zijn. Onderverzekering of discussie achteraf is derhalve nimmer van toepassing. Standaard is op de kostbaarheden verzekering een All-Risks werelddekking van toepassing (verlies, diefstal, beschadiging, waar ook ter wereld!) Desgewenst kan –tegen premiekorting- gekozen worden voor een Europa dekking of dekking tegen diefstal uit huis.

Taxatie sieraden

Voor een sieradenverzekering adviseren wij een taxatierapport te laten opmaken.

Klik hier voor onze pagina over horloge verzekering

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer