Sieraden & Horloge

Sieraden verzekeren

Sieraden zijn op de standaard inboedelverzekering zéér beperkt (veelal tot € 6.000,00 per schadegebeurtenis) verzekerd. Naast de –veelal ontoereikende– geldelijke dekking zijn de condities eveneens beperkt, tot slechts brand en inbraak.

Het is raadzaam om uw sieraden door middel van een taxatie op een aparte kostbaarhedenpolis te verzekeren. Voordeel hiervan is dat de getaxeerde bedragen van de sieraden verzekerd zijn. Onderverzekering of discussie achteraf is derhalve nimmer van toepassing. Standaard is op de kostbaarheden verzekering een All-Risks werelddekking van toepassing (verlies, diefstal, beschadiging, waar ook ter wereld!) Desgewenst kan –tegen premiekorting- gekozen worden voor een Europa dekking of dekking tegen diefstal uit huis.

Taxatie sieraden

Voor een sieradenverzekering adviseren wij een taxatierapport te laten opmaken.

Klik hier voor onze pagina over horloge verzekering

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen

 

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer