Vakantiewoning

Vakantiewoning verzekeren

Bij veel mensen is het onbekend dat u uw vakantiehuis of chalet in het buitenland ook vanuit Nederland kunt verzekeren. Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de polis en de voorwaarden in een vreemde taal zijn, hoe de schadeafwikkeling wordt uitgevoerd wanneer u op dat moment in Nederland bent of hoe zit het bij verhuur of leegstand van de vakantiewoning?

Naast het gemak van alles onder één dak verzekerd te hebben, zijn er ook vele andere voordelen. Door de ervaring die wij inmiddels hebben voor het verzekeren in het buitenland, kennen wij de gebruiken in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Zwitserland. Hierdoor kunnen wij een speciaal samengesteld product aanbieden voor een vakantiewoning met een herbouwwaarde vanaf € 500.000,-. De polis en de polisvoorwaarden worden afgegeven in het Nederlands en de administratie en schadeafwikkeling zal vanuit Nederland gebeuren.

Kortom het niveau van administratie tot schadeafwikkeling is zoals u gewend bent in Nederland.

Maatwerk voor Specialisten

De verzekeringen die ons kantoor aanbiedt, zijn specifiek ontwikkeld voor exclusief onroerend goed, zoals (vakantie)huizen in binnen- én buitenland. De dekking, limieten en vergoedingen zijn op de meeste aspecten ruimer ten opzichte van reguliere verzekeraars.

Onderscheidende kenmerken:

  • Zeer concurrerende premies;
  • Standaard de meest uitgebreide dekking (All Risks);
  • De polis en -voorwaarden zijn in het Nederlands;
  • Schadeafwikkeling vanuit Nederland;
  • Standaard aansprakelijkheidsdekking in de meeste Europese landen met een limiet van € 750.000,- voor onroerend goed;
  • ‘Terugkomdekking’ welke de reis- en verblijfkosten vergoedt wanneer u vanwege een calamiteit ter plekke aanwezig dient te zijn;
  • De All Risks dekking is ook tijdens verhuur (tot maximaal 26 weken per jaar) van kracht;
  • De ‘Hole-in-one-dekking’ vergoedt maximaal € 750,- om een rondje te geven indien u tijdens uw verblijf een hole-in-one slaat bij de deelname aan een officieel golftoernooi.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen uw offerte aanvraag verzekering vakantiewoning in behandeling vanaf een waarde van € 500.000,-.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen