Vakantiewoning

Vakantiewoning verzekeren

Heeft u er wel eens bij stilgestaan:

 • Dat de polis en de voorwaarden in een vreemde taal zijn;
 • Hoe de schadeafwikkeling wordt uitgevoerd wanneer u op dat moment in Nederland bent;
 • Hoe zit het bij verhuur of leegstand van de vakantiewoning?
 • etc.

Bij veel mensen is het onbekend dat u uw vakantiehuis of chalet in het buitenland ook vanuit Nederland kunt verzekeren. Naast het gemak van alles onder één dak verzekerd te hebben, zijn er ook vele andere voordelen. Zoals de ervaring die wij inmiddels hebben voor het verzekeren in het buitenland, kennen wij ook de gebruiken in bijvoorbeeld Spanje of Zwitserland. Hiervoor kunnen wij een speciaal  samengesteld product aanbieden. De polis en de polisvoorwaarden worden afgegeven in het Nederlands en de administratie en schadeafwikkeling zal vanuit Nederland gebeuren. Kortom het niveau van administratie tot schadeafwikkeling is zoals u gewend bent in Nederland.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer