Familie Bescherming

Cybersecurity

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere woningen in binnen- en buitenland, waardevolle inboedels, kunstverzamelingen en kostbaarheden. In het verlengde hiervan verzekeren wij ook de risico’s voor u en uw gezin.

Met een aanvullende dekking ‘Cybersecurity‘ zijn u en uw gezin verzekerd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit zoals:

  • Cyberafpersing
  • Schade aan de online-reputatie
  • Verlies van geld op rekening van identiteitsfraude
  • Invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld
  • Crisis response bij ontvoering

Wanneer u te maken krijgt met cybercriminaliteit, kunt u te allen tijde gebruik maken van de service van ESET. ESET is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor de digitale wereld. Wanneer er sprake is van geweld of ontvoering staat Control Risks  klaar om u te begeleiden. Control Risks is een internationale partner met jarenlange ervaring in deze stressvolle crisis situaties.

Bekijk ook onze publicaties over: “Persoonlijke veiligheid voor u én uw gezin“.

Meer informatie

Indien gewenst, informeren en adviseren onze specialisten (030 – 303 21 20) u graag persoonlijk over deze risico’s en deze verzekering. Daarnaast kun u ook ons contactformulier in vullen voor meer informatie.

Contactformulier

 

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.