Familie Bescherming

Family Protection & Cyber Security

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere woningen in binnen- en buitenland, waardevolle inboedels, kunstverzamelingen en kostbaarheden. In het verlengde hiervan verzekeren wij ook de risico’s voor u en uw gezin.

Met een aanvullende dekking ‘Family Protection en Cyber‘ zijn u en uw gezin verzekert tegen de gevolgen van cybercriminaliteit zoals:

 • Cyberafpersing
 • Schade aan de online-reputatie
 • Verlies van geld op rekening van identiteitsfraude
 • Invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld
 • Crisis response bij ontvoering

Wanneer u te maken krijgt met cybercriminaliteit, kunt u te allen tijde gebruik maken van de service van ESET. ESET is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor de digitale wereld. Wanneer er sprake is van geweld of ontvoering staat Control Risks  klaar om u te begeleiden. Control Risks is een internationale partner met jarenlange ervaring in deze stressvolle crisis situaties.

Bekijk ook onze publicaties over: “Persoonlijke veiligheid voor u én uw gezin“.

Meer informatie

Indien gewenst, informeren en adviseren onze specialisten (030 – 303 21 20) u graag persoonlijk over deze risico’s en deze verzekering.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer