Totaalvoorstel?

Exclusieve hobby’s verzekeren

Paardekooper Private Insurance is één van de weinige verzekeringskantoren in Nederland dat zich specifiek richt op het verzekeren van vermogende particulieren, ondernemers en families.

“Bijzondere relaties, bijzondere bezittingen, bijzonder verzekerd”

Wij hebben de kennis en ervaring in het verzekeren van complexe en niet-alledaagse risico’s (ook buiten de landsgrenzen) zoals exclusief onroerend goed, exclusieve hobby’s en exclusieve familie bescherming.

Op het gebied van Exclusieve Hobby’s kunt u denken aan:

Onze werkwijze

Voor onze relaties bieden wij een totaalverzekeringsconcept (particulier & zakelijk). Wij bieden unieke verzekeringsproducten die specifiek zijn afgestemd op ons niche marktsegment. Dit doen wij met een gedreven team van specialisten. Onze ‘Private Insurance’ dienstverlening zit in onze genen.

Wij willen het beste voor onze klanten en acteren altijd integer. Dit verwachten klanten van ons en dit verwachten wij van onze klanten. Onze dienstverlening rijkt verder dan enkel een polis op zich, want wij bieden onze relaties een netwerk van vertrouwde en toonaangevende partijen om onze relaties te begeleiden en écht te helpen. Deze ‘partners in business’ zijn bereid te investeren in een jarenlange relatie met ons en denken mee om onze klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, informeren en adviseren onze specialisten (030 – 303 21 20) u graag persoonlijk over deze risico’s en deze verzekering.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.