25 jaar Paardekooper

1 november is het 25 jaar geleden dat Eduard Paardekooper zijn verzekeringskantoor in Bilthoven is gestart. Sindsdien is er veel gebeurd en veel veranderd. Van een éénmanskantoor in 1991 is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf met een team van 23 vakkundige werknemers. Paardekooper Private Insurance heeft zich in deze periode weten te focussen op het verzekeren van specifieke marktsegmenten: de welgestelde particulier, de DGA en zijn bedrijf.


Jubileumrally

Op dinsdag 1 november hebben wij ons Jubileum gevierd met het hele team van Paardekooper. Deze dag hebben wij een Rally gereden welke ons door de 25 jaar geschiedenis van het bedrijf heeft geleid. Naast een terugblik, hebben wij tussendoor ook met het team vooruit gekeken. Wij hebben gezamenlijk stil gestaan bij vragen zoals ‘Waar staan wij als Paardekooper voor?’, ‘Wat onderscheid ons’ en ‘Hoe komen deze kernwaarden tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden?’.

Kortom een bijzondere mijlpaal welke wij met het team op een bijzondere wijze hebben mogen vieren.

PAN Amsterdam

Wij hebben ons in deze jaren onder andere weten te specialiseren in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals kunst, antiek, sieraden, verzamelingen etc. Een samenwerking met kunstbeurs PAN Amsterdam was voor ons dan ook een meer dan logische stap en hebben wij ervoor gekozen om sponsor te worden van deze prachtige beurs. De 30e editie van PAN Amsterdam combineren wij dit jaar met de viering van ons Jubileum. Wij hebben dit dan ook gevierd met een 100 tal (top)relaties en business partners uit te nodigen voor twee besloten avonden gedurende de beurs.

Eduard Paardekooper

“Ons kantoor is al vele jaren gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals; kunst, antiek, collecties, verzamelingen en sieraden. Aangezien wij veel kunstliefhebbers tot onze relaties mogen rekenen, hebben wij om deze reden ook veel kunst verzekerd. De samenwerking met PAN Amsterdam voelt daarom voor ons als een logische keuze. In dit jaar bestaat ons kantoor 25 jaar. Wij zijn verheugd dat wij, in dit jubileumjaar, onze naam aan deze prachtig Kunstbeurs mogen verbinden”.