Covid-19 en Paardekooper

De internationale gezondheidscrisis die momenteel heerst is aan ons kantoor niet voorbijgegaan. Paardekooper neemt deze crisis zeer serieus en heeft maatregelen genomen waarbij de gezondheid en veiligheid van medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Dit houdt in dat de meeste medewerkers vanuit huis werken.

Wat betekent dit voor u?

Wij blijven ons uiteraard volledig inzetten voor onze klanten en onze dienstverlening gaat gewoon door zoals u van ons gewend bent. Dat betekent dat wij u nog steeds telefonisch en per e-mail te woord zullen staan tijdens kantooruren. Onze medewerkers zullen dan hun uiterste best doen om u vanuit huis zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen op uw begrip voor eventuele huis- tuin en keukengeluiden gedurende deze periode. Tevens kan het gedurende deze periode helaas voorkomen dat u te maken zal krijgen met iets langere reactietijden dan u normaal van ons gewend bent.

Bezoeken en inspecties worden in goed overleg met u gepland. Ons kantoor is momenteel gesloten voor bezoekers. Uiteraard houden wij u op de hoogte en nemen wij contact op zodra wij onze deuren weer voor u kunnen openen.

Hoe lang zal dit duren?

Wij volgen het advies van de overheid op wanneer het gaat om het opvolgen van de adviezen. Wij houden de situatie scherp in de gaten, en eventuele wijzigingen met betrekking tot het Covid-19 beleid zullen wij in ieder geval via dit nieuwsbericht communiceren.

Tot slot

Hoewel dit een bizarre en ingrijpende tijd is hebben wij er het volste vertrouwen in dat alles op den duur in orde zal komen. De situatie vereist inzet van iedereen, maar samen zullen we deze crisis doorstaan. Wij danken u voor uw begrip en wensen u veel sterkte toe in deze moeilijke periode.