Kunstbeurs PAN Amsterdam verwelkomt Paardekooper Private Insurance als nieuwe sponsor

Amsterdam, dinsdag 1 november

Paardekooper Private Insurance is dit jaar voor het eerst Sponsor van kunstbeurs PAN Amsterdam. De eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met het gespecialiseerde verzekeringskantoor in Bilthoven.


PAN Amsterdam 2016

De 30ste editie van PAN Amsterdam vindt plaats van 20 tot en met 27 november in de RAI Amsterdam. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design biedt een uiterst gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. De ruim 120 deelnemende antiquairs, kunsthandelaren en galeries, vormen gezamenlijk een representatief beeld van de Nederlandse kunstmarkt.

De Kunst van goed Verzekeren

Eduard Paardekooper: “Ons kantoor is al vele jaren gespecialiseerd in het verzekeren van kostbare bezittingen zoals; kunst, antiek, collecties, verzamelingen en sieraden. Aangezien wij veel kunstliefhebbers tot onze relaties mogen rekenen, hebben wij om deze reden ook veel kunst verzekerd. De samenwerking met PAN Amsterdam voelt daarom voor ons als een logische keuze. In dit jaar bestaat ons kantoor 25 jaar. Wij zijn verheugd dat wij, in dit jubileumjaar, onze naam aan deze prachtige Kunstbeurs mogen verbinden”.

Bekijk hier ons artikel: ‘De Kunst van goed Verzekeren’.

1 jaar gratis dekking

Als sponsor bieden wij de bezoekers van PAN Amsterdam graag iets extra’s aan. Voor een ieder die tijdens de beurs een kunstwerk (géén sieraden) aankoopt, bieden wij voor dit specifieke kunstobject een gratis dekking aan! De verzekering biedt een All Risks dekking met een duur van maximaal één jaar.