Over Paardekooper

Paardekooper Private Insurance in Bilthoven richt zich specifiek op het hogere segment van de particuliere verzekeringsmarkt. Oprichter en eigenaar Eduard Paardekooper: “Wij zijn een van de zeer weinige verzekeringskantoren in Nederland, die zich hebben toegelegd op dit kleine marktsegment. Wij richten ons op álle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de vermogende particulier. Dat is wat ons onderscheidt van alle andere verzekeringskantoren in Nederland.”

“We do not want to be the biggest, but being the best is good enough”

“Doorgaans zijn onze cliënten ondernemer, hebben een bedrijf of bezitten onroerend goed. Vaak zijn ze – zonder zich er bewust van te zijn – de reguliere banken en verzekeraars ontgroeid, zowel de standaardproducten als de standaarddienstverlening. Internet biedt vaak geen oplossing. Vanaf dat moment pakken wij het op”.

Eduard Paardekooper

Thomas & Eduard Paardekooper

Familiebedrijf

Het kantoor is in 1991 opgericht door Eduard Paardekooper, en bestaat daarmee ruim 30 jaar. Het team bestaat inmiddels uit ruim 30 specialisten op de diverse afdelingen. Thomas Paardekooper is inmiddels als 2de generatie ook werkzaam binnen het kantoor en tevens mede-eigenaar. Eduard: “Onze cliënten vinden het prettig dat hij bij het bedrijf is betrokken. Het zorgt voor nog meer vertrouwen én continuïteit. Daarnaast merk ik dat onze relaties – vaak zelf ook ondernemer met een eigen bedrijf – de voorkeur hebben om zaken te doen met bedrijven waarvan ze zelf de eigenaar(s) kennen, in plaats van een grote, onpersoonlijke verzekeraar met een call center. Dat praat toch anders.”

Filosofie

Voor welgestelde particulieren is Paardekooper dé partner gespecialiseerd in het verzekeren van deze bezittingen. Onze relaties verwachten dan ook geen gemiddelde dienstverlening, dat is ons bestaansrecht.

“Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit”

Lees meer

Eduard & Thomas Paardekooper

25 jaar Jubileum – 1 november 2016

Ons Team

Ons team bestaat uit ruim 30 goed opgeleide medewerkers. Eén ieder is hoog opgeleid en gespecialiseerd om u te allen tijde van het beste advies te voorzien.

Lees meer

Partners in Business

Verzekeringszaken hebben dikwijls ‘overlap’ met andere vakgebieden. Wij werken op dit gebied samen met een select aantal bedrijven die een bewezen staat van dienst hebben, over jarenlange expertise beschikken en zich als business partner bewezen hebben. Door dit netwerk van ‘preferred partners’, kunnen wij zo onze relaties professioneel en persoonlijk begeleiden. Wij denken in oplossingen waar onze relaties bij gebaat zijn.

“Wij denken verder dan alleen een verzekering”

Lees meer

Eduard & Thomas Paardekooper

Aandeelhouders Private Insurance Network

Private Insurance Network

Wij zijn mede-initiatiefnemer van het Private Insurance Network. Dit betreft een uniek samenwerkingsverband van vijf gespecialiseerde verzekeringskantoren, gevestigd in zowel Nederland als België. Via dit netwerk zijn wij nog beter in staat om vanuit uw behoeften de beste verzekeringsoplossingen tegen scherpe tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars aan u aan te bieden.

“Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij onze krachten worden gebundeld in het voordeel van de klant”

Lees meer