Aangesloten bij

Om de kwaliteit van onze adviezen te blijven waarborgen zijn wij eveneens aangesloten bij diverse in Nederland erkende instellingen. Onderstaand kunt u meer lezen over waar we zijn aangesloten en wat dit voor u als klant betekent.

Private Insurance Network

Ons kantoor is mede-initiatiefnemer van het Private Insurance Network. Hiermee zijn wij nog beter in staat om vanuit de behoeften van ons specifieke klantsegment de beste verzekeringsoplossingen te bieden, tegen scherpe tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars, evenals gespecialiseerde kennis te delen.

Lees meer over dit samenwerkingsverband of onze diverse verschenen media.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft als belangrijkste kerntaak om (gedrags)toezicht te houden welke gericht is op ordelijke en transparante financiële marktprocessen, zuivere verhoudingen tussen marktpartijen en zorgvuldige behandeling van cliënten. De toezicht wordt op basis van de Wet Financieel Toezicht (artikel 1:25) gebaseerd en gehandhaafd.

Alle financiële dienstverleners in Nederland zijn verplicht een vergunning te hebben bij de AFM. De voorwaarden voor het verstrekken van een vergunning zijn onder andere betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, integriteit etc.

Ons AFM-Vergunningsnummer: 12006075

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Het instituut behandeld alle klachten met betrekking tot financiële producten en diensten. Kifid bemiddeld en oordeelt over geschillen tussen consumenten en hun financiële dienstverleners (bijv. banken, verzekeraars, intermediairs). Kifid is geheel onafhankelijk gedurende de beoordeling van klachten.

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan leest u hier meer over onze klachtenprocedure.

Ons Kifid-aansluitnummer: 300.003277

Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK)

Iedere onderneming in Nederland is verplicht zich in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De registratie bevordert de algehele rechtszekerheid bij het zaken doen in Nederland.

Ons KvK-nummer: 30205330

Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA)

Het Private Insurance Network (PIN) waar we mede-initiatiefnemer van zijn, heeft haar eigen volmacht bedrijf, Private Insurance Assuradeuren (PIA). Dit volmacht bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Hiermee geeft onze gezamenlijke volmacht aan dat zij voldoen aan de normen en hoge kwaliteit van dienstverlening van de NVGA.

Nieuws
 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer

 •  
  Het verzekeren van monumentale panden, 4 aandachtspunten

  Paardekooper | Menig eigenaar van een monumentaal pand kan in de veronderstelling zijn goed te zijn verzekerd. Maar monumentale panden hebben een bijzonder karakter. Reguliere verzekeraars zijn gericht op ‘modale’ woningen, maar een monumentaal pand dient niet modaal verzekert te worden. Voor het verzekeren van bijzondere panden met een historische waarde is een bepaalde expertise vereist, werk voor specialisten dus.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer