Filosofie

Voor welgestelde particulieren is Paardekooper dé partner gespecialiseerd in het verzekeren van deze bezittingen. Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit. Onze relaties verwachten dan ook geen gemiddelde dienstverlening, dat is ons bestaansrecht.

Why

Wij geloven dat bijzondere klanten geen gemiddelde dienstverlening verwachten. Onze klanten zijn niet gemiddeld, het bezit van onze klanten is niet standaard. Wij krijgen energie van bijzondere relaties met mooi bezit.

How

Wij streven naar een totaaloplossing voor onze clientèle, dat is ons bestaansrecht. Wij willen actief meedenken om de situatie van onze klanten te optimaliseren. Wij streven ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren en te professionaliseren. Wij geloven dat een duidelijke focus de sleutel is om onderscheidend te zijn en te blijven in specifieke marktsegmenten. Wij geloven dat als je je als bedrijf op specifieke niches richt, dit een aantrekkende werking heeft op die klanten die zich aangesproken voelen.
Wij streven ernaar om maatwerk te bieden door een persoonlijke dienstverlening. Wij werken met een select aantal bedrijven die zich als businesspartner gedragen, die bereid zijn te investeren in een jarenlange relatie en willen meedenken om onze klanten nog beter kunnen bedienen, voor nu én in de toekomst. We willen het beste voor onze klanten, we acteren altijd integer, dit verwachten klanten van ons, en wij verwachten dit ook van onze klanten. Wij geloven dat als het goed met onze klanten gaat, dat het ook goed met ons zal gaan.

What

Met een team van specialisten bieden wij een totaalconcept voor de gehele verzekeringssituatie van onze relaties. Onze focus is gericht op de welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Wij gebruiken hiervoor verzekeringsoplossingen die afwijken van de standaard. Binnen onze nichemarkt hebben wij diverse specialisaties ontwikkeld. Een duidelijke pijler en specialisatie is de focus op het verzekeren van onroerend goed.

Nieuws
 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer

 •  
  Het verzekeren van monumentale panden, 4 aandachtspunten

  Paardekooper | Menig eigenaar van een monumentaal pand kan in de veronderstelling zijn goed te zijn verzekerd. Maar monumentale panden hebben een bijzonder karakter. Reguliere verzekeraars zijn gericht op ‘modale’ woningen, maar een monumentaal pand dient niet modaal verzekert te worden. Voor het verzekeren van bijzondere panden met een historische waarde is een bepaalde expertise vereist, werk voor specialisten dus.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer