Filosofie

Voor welgestelde particulieren is Paardekooper dé partner gespecialiseerd in het verzekeren van deze bezittingen. Wie mooie bezittingen heeft, wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit. Onze relaties verwachten dan ook geen gemiddelde dienstverlening, dat is ons bestaansrecht.

Why

Wij geloven dat bijzondere klanten geen gemiddelde dienstverlening verwachten. Onze klanten zijn niet gemiddeld, het bezit van onze klanten is niet standaard. Wij krijgen energie van bijzondere relaties met mooi bezit.

How

Wij streven naar een totaaloplossing voor onze clientèle, dat is ons bestaansrecht. Wij willen actief meedenken om de situatie van onze klanten te optimaliseren. Wij streven ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren en te professionaliseren. Wij geloven dat een duidelijke focus de sleutel is om onderscheidend te zijn en te blijven in specifieke marktsegmenten. Wij geloven dat als je je als bedrijf op specifieke niches richt, dit een aantrekkende werking heeft op die klanten die zich aangesproken voelen.
Wij streven ernaar om maatwerk te bieden door een persoonlijke dienstverlening. Wij werken met een select aantal bedrijven die zich als businesspartner gedragen, die bereid zijn te investeren in een jarenlange relatie en willen meedenken om onze klanten nog beter kunnen bedienen, voor nu én in de toekomst. We willen het beste voor onze klanten, we acteren altijd integer, dit verwachten klanten van ons, en wij verwachten dit ook van onze klanten. Wij geloven dat als het goed met onze klanten gaat, dat het ook goed met ons zal gaan.

What

Met een team van specialisten bieden wij een totaalconcept voor de gehele verzekeringssituatie van onze relaties. Onze focus is gericht op de welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Wij gebruiken hiervoor verzekeringsoplossingen die afwijken van de standaard. Binnen onze nichemarkt hebben wij diverse specialisaties ontwikkeld. Een duidelijke pijler en specialisatie is de focus op het verzekeren van onroerend goed.

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer