Totaalconcept

Beloningsbeleid

Wij hechten er grote waarden aan om te allen tijde transparant en onafhankelijk te zijn. Wij vertellen u graag hoe wij onze belangen en daarmee onze onafhankelijkheid waarborgen, zodat wij u kunnen voorzien van objectief het beste advies. Een belangrijk onderdeel hiervan is het beloningsbeleid wat wij hanteren.

Beloning vanuit verzekeraars

Wij ontvangen een vergoeding, ook wel ‘provisie’, voor de bemiddeling en begeleiding die wij hebben verricht. De verzekeraars verwerken deze kosten bijna altijd in de prijs van de verzekering.

Beloning van onze medewerkers

Onze medewerkers krijgen een marktconform salaris. Dit salaris kent geen variabele onderdelen. Hierdoor blijft ons advies onafhankelijk en te allen tijden in uw belang.

 

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer