Beloningsbeleid

Wij hechten er grote waarden aan te allen tijden transparant en onafhankelijk te zijn. Wij vertellen u graag hoe wij onze belangen en daarmee onze onafhankelijkheid waarborgen zodat wij u kunnen voorzien van objectief het beste advies. Een belangrijk onderdeel hiervan is het beloningsbeleid wat wij hanteren.

Beloning vanuit Verzekeraars

Wij ontvangen een vergoeding, ook wel ‘provisie’ voor de bemiddeling en begeleiding die wij hebben verricht. De verzekeraars verwerken deze kosten bijna altijd in de prijs van de verzekering.

Beloning van onze Medewerkers

Onze medewerkers krijgen een marktconform salaris. Dit salaris kent geen variabele onderdelen. Hierdoor blijft ons advies onafhankelijk en te allen tijden in uw belang.

 

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer