Apresa Taxatie

Apresa is het taxatiebureau dat gespecialiseerd is in het taxeren van kunstcollecties, antiek, kostbaarheden en inboedelgoederen voor verzekeringen, successies of onderlinge verdelingen.

Ons specialisme omvat zowel oude als moderne kunst in al haar verschijningsvormen, maar ook meubilair, tapijten, klokken, porselein en bijvoorbeeld beelden, design, Aziatica, zilver en juwelen. Apresa heeft geen belang bij aankoop of verkoop. Dat garandeert een onafhankelijk waardeoordeel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie, kostbare objecten en hun eigenaren.

Taxatie op maat

Apresa biedt taxaties op maat, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Wanneer u een goed overzicht wilt hebben van uw collectie is onze Collectie Service de oplossing. Hierbij registreren, catalogiseren en geven wij passend advies met betrekking tot onderhoud, restauratie of opslag van uw collectie. Onze dienstverlening is zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en in toenemende mate erbuiten.

Apresa heeft hoog gekwalificeerde medewerkers in dienst. Zijn allen algemeen taxateurs en in staat om uw gehele collectie te taxeren. Onze taxatierapporten worden door alle Nederlandse verzekeraars geaccepteerd, dit betekent dat u in geval van schade minder discussie heeft en een snelle schadeafhandeling zult ervaren.

Als business partner van Paardekooper Private Insurance zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

www.apresa.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   Familie vermogen

   Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

   Lees meer

  •  
   Extreem noodweer

   Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

   Lees meer

  •  
   Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

   Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

   Lees meer

  •  
   Preventietips voor het voorkomen van brand

   Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

   Lees meer