Totaalconcept

Apresa Taxatie

Apresa is het taxatiebureau dat gespecialiseerd is in het taxeren van kunstcollecties, antiek, kostbaarheden en inboedelgoederen voor verzekeringen, successies of onderlinge verdelingen.

Ons specialisme omvat zowel oude als moderne kunst in al haar verschijningsvormen, maar ook meubilair, tapijten, klokken, porselein en bijvoorbeeld beelden, design, Aziatica, zilver en juwelen. Apresa heeft geen belang bij aankoop of verkoop. Dat garandeert een onafhankelijk waardeoordeel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie, kostbare objecten en hun eigenaren.

Taxatie op maat

Apresa biedt taxaties op maat, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Wanneer u een goed overzicht wilt hebben van uw collectie is onze Collectie Service de oplossing. Hierbij registreren, catalogiseren en geven wij passend advies met betrekking tot onderhoud, restauratie of opslag van uw collectie. Onze dienstverlening is zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en in toenemende mate erbuiten.

Apresa heeft hoog gekwalificeerde medewerkers in dienst. Zijn allen algemeen taxateurs en in staat om uw gehele collectie te taxeren. Onze taxatierapporten worden door alle Nederlandse verzekeraars geaccepteerd, dit betekent dat u in geval van schade minder discussie heeft en een snelle schadeafhandeling zult ervaren.

Als business partner van Paardekooper Private Insurance zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

www.apresa.nl

Partners in Business
  Nieuws
  • Covid-19

   Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

   Lees meer

  •  
   Hypercar

   De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

   Lees meer

  •  
   Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

   Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

   Lees meer

  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer