Apresa Taxatie

Apresa is het taxatiebureau dat gespecialiseerd is in het taxeren van kunstcollecties, antiek, kostbaarheden en inboedelgoederen voor verzekeringen, successies of onderlinge verdelingen.

Ons specialisme omvat zowel oude als moderne kunst in al haar verschijningsvormen, maar ook meubilair, tapijten, klokken, porselein en bijvoorbeeld beelden, design, Aziatica, zilver en juwelen. Apresa heeft geen belang bij aankoop of verkoop. Dat garandeert een onafhankelijk waardeoordeel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie, kostbare objecten en hun eigenaren.

Taxatie op maat

Apresa biedt taxaties op maat, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Wanneer u een goed overzicht wilt hebben van uw collectie is onze Collectie Service de oplossing. Hierbij registreren, catalogiseren en geven wij passend advies met betrekking tot onderhoud, restauratie of opslag van uw collectie. Onze dienstverlening is zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en in toenemende mate erbuiten.

Apresa heeft hoog gekwalificeerde medewerkers in dienst. Zijn allen algemeen taxateurs en in staat om uw gehele collectie te taxeren. Onze taxatierapporten worden door alle Nederlandse verzekeraars geaccepteerd, dit betekent dat u in geval van schade minder discussie heeft en een snelle schadeafhandeling zult ervaren.

Als business partner van Paardekooper Private Insurance zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

www.apresa.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

   Lees meer