Totaalconcept

EMN Expertise

De impact van calamiteiten zoals een brand is vaak groot. De schade heeft enorme invloed op uw leven en/of op de continuïteit van uw onderneming. Op die momenten maken de experts van EMN het verschil.

“De waarde van Specialistische Expertise”

EMN komt niet alleen de schade aan gebouwen (uw woning of bedrijf) en de inhoud daarvan (uw inboedel of de inventaris van uw bedrijf) opnemen en vaststellen, maar hebben daadwerkelijk oog voor de waarde die deze bezittingen hebben voor u.

EMN is de specialist van Nederland in de behandeling van grote, buitengewone verzekeringszaken. EN unieke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden. De experts van EMN gaan dan ook snel en oplossingsgericht te werk om de materiële schade aan uw woning zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, praktisch en empatisch. Dát is de waarde van specialistische expertise.

Wilt u meer weten over de diensten van EMN? Neem gerust contact op met uw adviseur bij Paardekooper of stuur een e-mail naar: info@emn.nl

Partners in Business
  Nieuws
  • Covid-19

   Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

   Lees meer

  •  
   Hypercar

   De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

   Lees meer

  •  
   Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

   Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

   Lees meer

  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer