Totaalconcept

EMN Expertise

De impact van calamiteiten zoals een brand is vaak groot. De schade heeft enorme invloed op uw leven en/of op de continuïteit van uw onderneming. Op die momenten maken de experts van EMN het verschil.

“De waarde van Specialistische Expertise”

EMN komt niet alleen de schade aan gebouwen (uw woning of bedrijf) en de inhoud daarvan (uw inboedel of de inventaris van uw bedrijf) opnemen en vaststellen, maar hebben daadwerkelijk oog voor de waarde die deze bezittingen hebben voor u.

EMN is de specialist van Nederland in de behandeling van grote, buitengewone verzekeringszaken. EN unieke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden. De experts van EMN gaan dan ook snel en oplossingsgericht te werk om de materiële schade aan uw woning zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, praktisch en empatisch. Dát is de waarde van specialistische expertise.

Wilt u meer weten over de diensten van EMN? Neem gerust contact op met uw adviseur bij Paardekooper of stuur een e-mail naar: info@emn.nl

Partners in Business