EMN Expertise

De impact van calamiteiten zoals een brand is vaak groot. De schade heeft enorme invloed op uw leven en/of op de continuïteit van uw onderneming. Op die momenten maken de experts van EMN het verschil.

“De waarde van Specialistische Expertise”

EMN komt niet alleen de schade aan gebouwen (uw woning of bedrijf) en de inhoud daarvan (uw inboedel of de inventaris van uw bedrijf) opnemen en vaststellen, maar hebben daadwerkelijk oog voor de waarde die deze bezittingen hebben voor u.

EMN is de specialist van Nederland in de behandeling van grote, buitengewone verzekeringszaken. EN unieke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden. De experts van EMN gaan dan ook snel en oplossingsgericht te werk om de materiële schade aan uw woning zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, praktisch en empatisch. Dát is de waarde van specialistische expertise.

Wilt u meer weten over de diensten van EMN? Neem gerust contact op met uw adviseur bij Paardekooper of stuur een e-mail naar: info@emn.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer

  •  
   Familie vermogen

   Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

   Lees meer

  •  
   Extreem noodweer

   Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

   Lees meer

  •  
   Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

   Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

   Lees meer