EMN Expertise

De impact van calamiteiten zoals een brand is vaak groot. De schade heeft enorme invloed op uw leven en/of op de continuïteit van uw onderneming. Op die momenten maken de experts van EMN het verschil.

“De waarde van Specialistische Expertise”

EMN komt niet alleen de schade aan gebouwen (uw woning of bedrijf) en de inhoud daarvan (uw inboedel of de inventaris van uw bedrijf) opnemen en vaststellen, maar hebben daadwerkelijk oog voor de waarde die deze bezittingen hebben voor u.

EMN is de specialist van Nederland in de behandeling van grote, buitengewone verzekeringszaken. EN unieke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden. De experts van EMN gaan dan ook snel en oplossingsgericht te werk om de materiële schade aan uw woning zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, praktisch en empatisch. Dát is de waarde van specialistische expertise.

Wilt u meer weten over de diensten van EMN? Neem gerust contact op met uw adviseur bij Paardekooper of stuur een e-mail naar: info@emn.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

   Lees meer