International Security Partners

International Security Partners adviseert, begeleid en ondersteund sinds 1987 haar klanten over persoonlijke veiligheidsrisico’s, integriteitsrisico’s en bedrijf continuïteit risico’s.

Het Family Security Office van International Security Partners adviseert, als onafhankelijke adviseur en expert op het gebied van persoonlijke veiligheid met meer dan 30 jaar internationale ervaring, vermogende families over de beveiliging van hun woning en hun persoonlijke veiligheid. Daarnaast biedt het Family Security Office 24/7 gegarandeerde bereikbaarheid en beschikbaarheid van ervaren crisis consultants.

Wij geloven dat risico’s beheersbaar zijn en dat de beveiligingsmaatregelen een bijdrage moeten leveren aan de kwaliteit van uw leven. We streven er naar om u te ontzorgen voor wat betreft uw veiligheidszorg.

U mag van ons verwachten dat wij in samenwerking met u komen tot pakket van beveiligingsmaatregelen wat gebaseerd is op een realistisch risico scenario voor uw eigen, unieke situatie.

www.ispbv.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

   Lees meer