fbpx

International Security Partners

International Security Partners adviseert, begeleid en ondersteund sinds 1987 haar klanten over persoonlijke veiligheidsrisico’s, integriteitsrisico’s en bedrijf continuïteit risico’s.

Het Family Security Office van International Security Partners adviseert, als onafhankelijke adviseur en expert op het gebied van persoonlijke veiligheid met meer dan 30 jaar internationale ervaring, vermogende families over de beveiliging van hun woning en hun persoonlijke veiligheid. Daarnaast biedt het Family Security Office 24/7 gegarandeerde bereikbaarheid en beschikbaarheid van ervaren crisis consultants.

Wij geloven dat risico’s beheersbaar zijn en dat de beveiligingsmaatregelen een bijdrage moeten leveren aan de kwaliteit van uw leven. We streven er naar om u te ontzorgen voor wat betreft uw veiligheidszorg.

U mag van ons verwachten dat wij in samenwerking met u komen tot pakket van beveiligingsmaatregelen wat gebaseerd is op een realistisch risico scenario voor uw eigen, unieke situatie.

www.ispbv.nl

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

   Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

   Lees meer

  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer

  •  
   Familie vermogen

   Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

   Lees meer

  •  
   Extreem noodweer

   Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

   Lees meer