Kunsthandelaren PAN Amsterdam

Als Sponsor van PAN Amsterdam willen wij u, als kunsthandelaar van deze beurs, graag informeren over diverse (nieuwe) initiatieven en interessante verzekeringsmogelijkheden tijdens PAN Amsterdam 2017. Nadat wij vorig jaar voor het eerst sponsor waren van deze prachtige kunstbeurs zijn wij enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die deze beurs te bieden heeft. Zo willen wij dit jaar als sponsor zowel de bezoekers van de beurs, als de galeriehouder iets extra’s bieden.

Collectiviteit voor alle kunsthandelaren van PAN Amsterdam

Paardekooper biedt, exclusief voor alle galeriehouders en kunsthandelaren van de PAN, een verzekeringscollectief van de handelsvoorraad aan. Bij deelname aan het collectief geldt:

 1. Gratis beursdekking tijdens de PAN (tot € 500.000 handelsvoorraad)
 2. Collectiviteitskorting op de premie (op basis van All Risks voorwaarden)
 • Ongeacht aantal deelnemers 7,5% korting op de standaard premie
 • vanaf 20 deelnemers geldt 10,0% korting op de standaard premie
 • vanaf 25 deelnemers geldt 12,5% korting op de standaard premie
 • vanaf 35 deelnemers geldt 15,0% korting op de standaard premie
 • vanaf 50 deelnemers geldt 20,0% korting op de standaard premie

1 jaar gratis aankoopverzekering (voor bezoekers)

Voor nieuwe kunstaankopen tijdens de beurs kunnen bezoekers een gratis All Risks aankoopdekking verkrijgen. Vorig jaar zijn wij hiermee reeds gestart en hebben wij hier veel positieve reacties op mogen ontvangen. Komende editie van de PAN breiden wij de aankoopdekking verder uit en is deze op basis van de volgende condities:

 • Gratis All Risks kunstverzekering (gedurende maximaal 1 jaar)
 • Voor kunst tot maximaal € 500.000 per object
 • Voor sieraden tot maximaal € 50.000 per object
 • Bij totaalverlies geldt een terugkoopregeling bij uw galerie (indien er niet een identiek of soortgelijk object beschikbaar is, kan gekozen worden voor uitkering van het aankoopbedrag)!

Mocht uw interesse gewekt zijn of een persoonlijk voorstel wensen te ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen: 030 – 303 21 20 of Private-Insurance@paardekooper.net

Wij kijken uit naar een langjarige samenwerking en sponsorschap van de PAN Amsterdam.

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

   Lees meer