Noble House Valuation

Art, Undeniably, is conductive to happiness

Noble House Valuation is een onafhankelijk taxatie- en adviesbureau voor kunst, antiek en inboedelgoederen.

Edel Steengracht, eigenaresse van Noble House Valuation, bezit jarenlange ervaring in zowel de kunsthandel als veilingwereld en is daarom in staat om verschillende objecten op de juiste wijzen en invalshoek te benaderen. Zij verzorgt taxaties voor verzekering, successie of onderlinge verdeling. Verder geeft zij advies en kan bemiddelen bij aan- en verkoop van kunst, antiek, kostbaarheden en juwelen.

Noble House Valuation opereert zowel nationaal als internationaal en biedt maatwerk voor alle taxaties en bemiddelingstransacties op het gebied van kunst en antiek. De cliënt staat bij haar centraal en voorziet zij van een passend advies en denkt met u mee.


Edel Steengracht van Oostcapelle – van Utenhove
06 – 30 91 04 26
www.noblehousevaluation.com
edel@noblehousevaluation.com

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

   Lees meer

  •  
   PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

   In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

   Lees meer