Noble House Valuation

Art, Undeniably, is conductive to happiness

Noble House Valuation is een onafhankelijk taxatie- en adviesbureau voor kunst, antiek en inboedelgoederen.

Edel Steengracht, eigenaresse van Noble House Valuation, bezit jarenlange ervaring in zowel de kunsthandel als veilingwereld en is daarom in staat om verschillende objecten op de juiste wijzen en invalshoek te benaderen. Zij verzorgt taxaties voor verzekering, successie of onderlinge verdeling. Verder geeft zij advies en kan bemiddelen bij aan- en verkoop van kunst, antiek, kostbaarheden en juwelen.

Noble House Valuation opereert zowel nationaal als internationaal en biedt maatwerk voor alle taxaties en bemiddelingstransacties op het gebied van kunst en antiek. De cliënt staat bij haar centraal en voorziet zij van een passend advies en denkt met u mee.


Edel Steengracht van Oostcapelle – van Utenhove
06 – 30 91 04 26
www.noblehousevaluation.com
edel@noblehousevaluation.com

Partners in Business
  Nieuws
  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer

  •  
   Familie vermogen

   Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

   Lees meer

  •  
   Extreem noodweer

   Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

   Lees meer

  •  
   Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

   Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

   Lees meer