Totaalconcept

Noble House Valuation

Art, Undeniably, is conductive to happiness

Noble House Valuation is een onafhankelijk taxatie- en adviesbureau voor kunst, antiek en inboedelgoederen.

Edel Steengracht, eigenaresse van Noble House Valuation, bezit jarenlange ervaring in zowel de kunsthandel als veilingwereld en is daarom in staat om verschillende objecten op de juiste wijzen en invalshoek te benaderen. Zij verzorgt taxaties voor verzekering, successie of onderlinge verdeling. Verder geeft zij advies en kan bemiddelen bij aan- en verkoop van kunst, antiek, kostbaarheden en juwelen.

Noble House Valuation opereert zowel nationaal als internationaal en biedt maatwerk voor alle taxaties en bemiddelingstransacties op het gebied van kunst en antiek. De cliënt staat bij haar centraal en voorziet zij van een passend advies en denkt met u mee.


Edel Steengracht van Oostcapelle – van Utenhove
06 – 30 91 04 26
www.noblehousevaluation.com
edel@noblehousevaluation.com

Partners in Business
  Nieuws
  • Covid-19

   Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

   Lees meer

  •  
   Hypercar

   De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

   Lees meer

  •  
   Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

   Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

   Lees meer

  •  
   Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

   Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

   Lees meer