Offerte aanvragen

Doorlopende Reisverzekering

Offerte aanvragen

Met een doorlopende reisverzekering bent u op alle momenten tijdens vakantie verzekerd van de S.O.S.-alarmcentrale. De alarmcentrale is het meest belangrijke deel van de doorlopende reisverzekering. Hiermee bent u verzekerd van adequate hulp tijdens letsel, repatriëring ed. tijdens een vakantie in het binnen- en buitenland.  Naast de alarmcentrale bent u –afhankelijk van de gekozen dekking– verzekerd tegen financiële ongemakken (bagage, medische kosten).

Op de reisverzekering is eveneens een doorlopende annuleringsverzekering mee te verzekeren. Een dergelijke verzekering dekt de financiële gevolgen van het voortijdig annuleren van een geboekte vakantiereis.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer