Offerte aanvragen

Doorlopende Reisverzekering

Offerte aanvragen

Met een doorlopende reisverzekering bent u op alle momenten tijdens vakantie verzekerd van de S.O.S.-alarmcentrale. De alarmcentrale is het meest belangrijke deel van de doorlopende reisverzekering. Hiermee bent u verzekerd van adequate hulp tijdens letsel, repatriëring ed. tijdens een vakantie in het binnen- en buitenland.  Naast de alarmcentrale bent u –afhankelijk van de gekozen dekking– verzekerd tegen financiële ongemakken (bagage, medische kosten).

Op de reisverzekering is eveneens een doorlopende annuleringsverzekering mee te verzekeren. Een dergelijke verzekering dekt de financiële gevolgen van het voortijdig annuleren van een geboekte vakantiereis.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 30) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer