Informatie aanvragen

Pensioen

Wilt u als werkgever een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw bedrijf?

Wij onderzoeken met u, wat uw wensen en voorkeuren zijn binnen de mogelijkheden van een pensioenregeling. Wat vindt u belangrijk en waarom? Wat vindt uw personeel belangrijk? Wat mag de pensioenregeling nu kosten en over 5 jaar? Wij nemen u mee in het proces en komen met een pensioenoplossing die bij u past.

U kunt van onze diensten gebruik maken bij bijvoorbeeld:

  • Het afsluiten van een nieuwe pensioenregeling;
  • De afloop van de huidige pensioenregeling;
  • Het beheer van de pensioenregeling;
  • De pensioenregeling of financiële planning voor de DGA

Afsluiten van een nieuwe pensioenregeling

Er is nog geen pensioenregeling voor de werknemers afgesloten en er is de wens dit te gaan regelen. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Wij inventariseren uw wensen en doelstellingen voor de pensioenregeling. U kunt op basis van onze analyse weloverwogen en met inzicht uw voorkeuren bepalen. U weet wat de pensioenregeling inhoudt en wat die doet, voor u en uw personeel.

Afloop van de huidige pensioenregeling

De lopende pensioenregeling loopt binnenkort af, of de pensioenuitvoerder zegt de lopende pensioenregeling op. Dit is een goed moment om alle uitgangspunten en voorwaarden onder de loep te nemen. Is deze pensioenregeling nog wel van deze tijd? Passen de kosten nog bij de huidige status van uw bedrijf? U kunt weloverwogen en met inzicht uw keuzes bepalen bij het inrichten van een toekomstbestendige pensioenregeling.

Beheer van de pensioenregeling

Pensioenregelingen moeten vaak worden aangepast, bijvoorbeeld vanwege wijziging van de pensioenleeftijd. Wij ontzorgen u en nemen het initiatief voor noodzakelijke aanpassingen als de wijzigingen in wet- en regelgeving of maatschappelijke ontwikkelingen daarom vragen. U kunt ons uw werknemers in begrijpelijke taal laten informeren over de gekozen pensioenregeling. Wij ontzorgen u op het gebied van de administratieve lasten.

Pensioenregeling voor de DGA

Pensioenopbouw in eigen beheer is per 1 april 2017 afgeschaft. Kan de DGA zijn pensioen nog regelen en hoe dan wel? Wij bekijken uw totale situatie in de breedte. Pensioen bestaat uit veel meer dan alleen een pensioenregeling. De waarde van de onderneming, het aanwezige vermogen en de aanwezige risico’s nemen wij mee in een financiële planning.

Werkwijze

Afhankelijk van het project kunnen we werken met een vaste fee of op basis van een uurtarief. Vooraf maken we daar afspraken over.

Wilt u ook een pensioenregeling die bij u past?

Indien u vragen over het pensioen mocht hebben, verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 40). U kunt ook onderstaand formulier invullen waarna wij contact met u kunnen opnemen. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Meer informatie aanvragen