Informatie aanvragen

Pensioen

Als er één voorziening onderhevig is aan mutaties, wetswijzigingen en fiscale veranderingen, dan is het wel de pensioenverzekering. De veranderingen en gevolgen zijn vaak dermate complex dat het verstandig is om advies hierover in te winnen.
Paardekooper is bij uitstek gespecialiseerd in het maken van pensioenanalyses en werkt als onafhankelijk adviseur al 25 jaar samen met gerenommeerde pensioenverzekeraars.

De diensten die wij onder andere aanbieden:

 • Afsluiten van een nieuwe pensioenregeling
 • De contracttermijn van de huidige pensioenregeling loopt af
 • De verzekeraar stopt met de pensioenregeling
 • Het beheer van de pensioenregeling
 • Pensioenregeling voor de DGA

Afsluiten van een nieuwe pensioenregeling

Er is nog geen pensioenregeling voor de werknemers afgesloten en er is de wens dit te gaan regelen. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Wij inventariseren de wensen en behoeften ten behoeve van de nieuw te starten pensioenregeling. Op basis hiervan geven wij een gedegen advies over de best passende pensioenregeling voor het bedrijf en de werknemers.

De contracttermijn van de huidige pensioenregeling loopt af

Voor de werknemers is een pensioenregeling van toepassing. De contracttermijn bij de verzekeraar loopt binnenkort af. Dit is een goed moment om alle uitgangspunten en voorwaarden onder de loep te nemen. Is deze pensioenregeling nog wel van deze tijd? Zijn de kosten niet te hoog? Wij analyseren de huidige situatie en geven advies over een toekomstbestendige pensioenregeling.

De verzekeraar stopt met de pensioenregeling

Het komt regelmatig voor dat een pensioenverzekeraar stopt met het aanbieden van de lopende pensioenregeling. De pensioenregeling dient dan omgezet te worden naar een andere pensioenvoorziening bij wellicht een andere aanbieder. Wij geven onafhankelijk advies over de mogelijkheden van de verschillende pensioenproducten- en uitvoerders in de markt.

Het beheer van de pensioenregeling

Gewijzigde pensioenwetgeving en/of actuele ontwikkelingen binnen het bedrijf kunnen gevolgen hebben voor de pensioenregeling. Het is daarom van groot belang dat een ondernemer een pensioenadviseur heeft die op deze gebieden volledig op de hoogte is. Paardekooper is deze pensioenpartner. Wij informeren de werknemers over de gekozen pensioenregeling en ontzorgen de ondernemer op het gebied van de bijkomende administratieve lasten.

Pensioenregeling voor de DGA

Pensioenopbouw in eigen beheer wordt per 1 januari 2017 afgeschaft. Welke mogelijkheden zijn er nog wel? Of is er wellicht vanuit het verleden al een verzekerde pensioenregeling waar jarenlang niet naar omgekeken is. Het is belangrijk dat een pensioenregeling blijft aansluiten op de behoeften van de DGA. Wij geven daarom niet alleen advies over de mogelijkheden van pensioenopbouw. Wij beheren de pensioenregeling ook. Een DGA dient geen onnodig kostbare tijd te steken in zijn of haar pensioenregeling, maar dient de wetenschap te hebben dat alles goed geregeld is.

Werkwijze

Iedere adviesaanvraag beoordelen wij op de totale omvang van het traject. Op basis hiervan spreken wij vooraf een tarief af. Zo weet men precies wat men van ons kan verwachten en wat de kosten hiervan zijn.

Informatie aanvragen?

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 40) of onderstaand formulier in te vullen.
Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer