Rietgedekt woonhuis

Rietgedekte Villa’s & Landhuizen verzekeren

Het verzekeren van rietgedekte villa’s en landhuizen is ruim 25 jaar onze specialisatie. Het verzekeren van dit bijzondere risico, gaat dan ook verder dan alleen het rieten dak. Hierbij is onder andere te denken aan een eventuele monumentale status, preventiemaatregelen, het veelal luxe afwerkingsniveau, een onder kelderde garage, de ontwerpkosten van de architect. Dit is veelal maatwerk voor specialisten.
Offerte aanvragens
De rieten dak verzekeringen die ons kantoor aanbiedt zijn specifiek ontwikkeld voor huizen in het hogere marktsegment. Wij kunnen een premie aanbieden vanaf 0,60‰! Premiebepalende factoren zijn bijvoorbeeld: bouwaard, bestemming van het gebouw, brand- en inbraakpreventie, eigen risico en de regio.

Inspectie en Waardebepaling

Ons kantoor biedt de mogelijkheid de herbouwwaarde van uw rietgedekte (monumentale) villa of landhuis te laten bepalen door een bouwkundige. Verzekeren conform deze waardebepaling heeft als groot voordeel dat het pand verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde en onderverzekering uitgesloten wordt.

Lees meer

Luxere inboedel en kostbaarheden

Een rietgedekte (monumentale) villa of landhuis gaat vaak gepaard met een luxere inboedel en eventuele kostbaarheden, zoals kunst(collectie), antiek, sieraden en horloges. Wij adviseren dan ook de inboedel en eventuele kostbaarheden bij dezelfde specialist af te sluiten.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Offerte aanvragen

 

Nieuws