Totaalvoorstel?

Totaalconcept

We zien in de praktijk veelal dat de meeste mensen hun polissen in de loop der jaren gespreid hebben ondergebracht bij een bank, een intermediair en/of rechtstreeks bij een (internet)verzekeraar. Het overzicht ontbreekt daardoor en er is geen centraal aanspreekpunt. Doordat de polissen bij verschillende instanties lopen, wordt men niet écht geadviseerd. We zien vaak dat men al jaren niet goed verzekerd is, zelfs onbedoeld jarenlang dubbel verzekerd is of dat er vrij essentiële verzekeringen ontbreken en verzekerde bedragen niet overeenstemmen met de werkelijkheid (over- of onderverzekering).

Herkent u zich in het bovenstaande?

Ons startpunt bij nieuwe (totaal)relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen (eventueel na een waardebepaling) en geven wij advies om tot de meest optimale dekking te komen.

“Wij doen in 9 van de 10 gevallen een totaalvoorstel dat goedkoper, beter en uitgebreider is!”

Een overzichtelijk geheel, alles onder één ‘dak’, een uitgebreidere dekking en meer service. Nieuwe relaties zijn gecharmeerd van onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Zij bevelen ons daarna vaak aan in hun eigen netwerk.

Bekijk hier een voorbeeld van ons ‘Verzekeringsoverzicht‘.

Bij nagenoeg alle voorstellen die wij uitbrengen, zien we dat het substantieel beter kan ten opzichte van de huidige situatie. Het resulteert direct in:

 • Een betere dekking
 • Lagere premie
 • Meer inzicht, betere structuur en uniformiteit

De gehele verzekeringssituatie wordt zodoende logischer gemaakt én relaties krijgen één aanspreekpunt voor al hun verzekeringen.

Informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer