Totaalvoorstel?

Totaalconcept

We zien in de praktijk vaak dat de meeste mensen hun polissen in de loop der jaren hebben ondergebracht bij een bank, een intermediair of rechtstreeks bij een (internet)verzekeraar. Het overzicht ontbreekt daardoor en er is geen centraal aanspreekpunt. Doordat de polissen bij verschillende instanties lopen, wordt men niet echt geadviseerd. We zien vaak dat men al jaren niet goed verzekerd is, zelfs onbedoeld jarenlang dubbel verzekerd is of dat er vrij essentiële verzekeringen missen en verzekerde bedragen niet overeenstemmen met de werkelijkheid (over- of onderverzekering).

Herkent u zich in het bovenstaande?

Ons startpunt bij nieuwe (totaal)relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen (eventueel na een waardebepaling). Daarnaast komen onze aanbevelingen of adviespunten naar voren om tot de meest optimale dekking te komen.

“Wij doen in 9 van de 10 gevallen een totaalvoorstel dat goedkoper, beter en uitgebreider is!”

Een overzichtelijk geheel, alles onder één ‘dak’, een uitgebreidere dekking en meer service. Nieuwe relaties zijn gecharmeerd van onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Zij bevelen ons daarna vaak aan in hun eigen netwerk.

Bekijk hier een voorbeeld van ons ‘Verzekeringsoverzicht‘.

Bij nagenoeg alle voorstellen die wij uitbrengen, zien we dat het substantieel beter kan ten opzichte van de huidige situatie. Het resulteert direct in:

 • Een betere dekking
 • Lagere premie
 • Meer inzicht, betere structuur en uniformiteit

De gehele verzekeringssituatie wordt zodoende logischer gemaakt én relaties krijgen één aanspreekpunt voor al hun verzekeringen.

Informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer