Totaalvoorstel?

Totaalconcept

We zien in de praktijk vaak dat de meeste mensen hun polissen in de loop der jaren hebben ondergebracht bij een bank, een intermediair of rechtstreeks bij een (internet)verzekeraar. Het overzicht ontbreekt daardoor en er is geen centraal aanspreekpunt. Doordat de polissen bij verschillende instanties lopen, wordt men niet echt geadviseerd. We zien vaak dat men al jaren niet goed verzekerd is, zelfs onbedoeld jarenlang dubbel verzekerd is of dat er vrij essentiële verzekeringen missen en verzekerde bedragen niet overeenstemmen met de werkelijkheid (over- of onderverzekering).

Herkent u zich in het bovenstaande?

Ons startpunt bij nieuwe (totaal)relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen (eventueel na een waardebepaling). Daarnaast komen onze aanbevelingen of adviespunten naar voren om tot de meest optimale dekking te komen.

“Wij doen in 9 van de 10 gevallen een totaalvoorstel dat goedkoper, beter en uitgebreider is!”

Een overzichtelijk geheel, alles onder één ‘dak’, een uitgebreidere dekking en meer service. Nieuwe relaties zijn gecharmeerd van onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Zij bevelen ons daarna vaak aan in hun eigen netwerk.

Bekijk hier een voorbeeld van ons ‘Verzekeringsoverzicht‘.

Bij nagenoeg alle voorstellen die wij uitbrengen, zien we dat het substantieel beter kan ten opzichte van de huidige situatie. Het resulteert direct in:

 • Een betere dekking
 • Lagere premie
 • Meer inzicht, betere structuur en uniformiteit

De gehele verzekeringssituatie wordt zodoende logischer gemaakt én relaties krijgen één aanspreekpunt voor al hun verzekeringen.

Informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer