Totaalconcept

Overzicht Verzekeringen

Paardekooper Private Insurance biedt een totale verzekeringsoplossing voor de vermogende particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf. Wij richten ons op álle onderdelen van de verzekeringsportefeuille. Dat is wat ons onderscheidt van alle andere verzekeringskantoren in Nederland. Wie mooie bezittingen heeft (bijvoorbeeld een rietgedekte villa, vakantiehuis, exclusieve auto, kunst, sieraden of een onroerend goed portefeuille) wil een verzekeringsoplossing die daarop aansluit. Voor welgestelde particulieren is Paardekooper dé partner gespecialiseerd in het verzekeren van deze bezittingen.

Het startpunt van Paardekooper Private Insurance bij nieuwe (totaal)relaties, zowel particulier als zakelijk, is een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit geeft een verhelderend overzicht van hoe men momenteel verzekerd is. Vervolgens doen wij een voorstel om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Zo nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen (eventueel na een waardebepaling) en geven wij advies om tot de meest optimale dekking te komen.

Bekijk hieronder het overzicht van onze verzekeringen.

Wij willen het beste voor onze klanten en acteren altijd integer. Dit verwachten klanten van ons en dit verwachten wij van onze klanten. Onze dienstverlening rijkt verder dan enkel een polis op zich, hierin bieden wij onze relaties een netwerk van vertrouwde en toonaangevende partijen om onze relaties te begeleiden en écht te helpen. Deze ‘partners in business’ zijn bereid te investeren in een jarenlange relatie met ons en denken mee om onze klanten nóg beter kunnen bedienen.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 20) of onderstaand contactformulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Contactformulier