Offerte aanvragen

Zakelijk & vastgoed

Ondernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Voor uw onderneming, uw personeel en voor u zelf. Elk bedrijf en elke ondernemer heeft te maken met andere risico’s. Als ondernemer wilt u zich voor 100% kunnen focussen op uw bedrijf. Wij helpen u om de risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en goed te verzekeren.

Risicobeheer van een onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich. Het risicobeheer van vastgoed gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden. Daarnaast is het optimaal afdekken van diverse vormen van aansprakelijkheid, employee benefits en risico’s omtrent internetcriminaliteit (data risk) erg belangrijk om de continuïteit van uw onderneming niet te schaden.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor uw gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.
Offerte aanvragen