Offerte aanvragen

Aansprakelijkheid

Als ondernemer maar ook als verhuurder van een woning of bestuurder kunt u aansprakelijk zijn voor ontstane schade. Wij geven u graag advies over de risico’s die u of uw bedrijf loopt op het gebied van aansprakelijkheid. U kunt hierbij denken aan:

 • Aansprakelijkheid voor bedrijven: dekt personen- en zaakschade welke zijn veroorzaakt door het bedrijf/werknemers
 • Beroepsaansprakelijkheid: dekt vermogensschade die door de uitoefening van uw beroep is veroorzaakt bijvoorbeeld als uw klant door uw advies financiële schade lijdt
 • Bestuurders- en Commissarissenaansprakelijkheid: dekt aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen voor handelingen die zij als bestuurder van een rechtspersoon hebben verricht
 • Werkgeversaansprakelijkheid: werkgever aansprakelijk voor de schade die de werknemer lijdt “tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden” tenzij de werkgever haar zorgplicht is nagekomen of de schade door opzet of bewuste roekenloosheid van de werknemer is veroorzaakt
 • Aansprakelijkheid huiseigenaren

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen  Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer