Offerte aanvragen

Onroerend goed portefeuille

Sinds vele jaren is ons kantoor gespecialiseerd in het verzekeren van (commercieel) vastgoed. Als gevolg van onze specialisatie beheren wij vele onroerend goed portefeuille van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij tevens specifieke producten welke afgestemd zijn op de wensen van particuliere vastgoed eigenaren.

Specialisatie – het verzekeren van onroerend goed portefeuille

Risicobeheer van een onroerend goed portefeuille is een specialisme op zich en gaat verder dan enkel het voordelig verzekeren van panden. De risico’s bij het (commercieel) exploiteren van vastgoed, vragen om specifieke verzekeringsoplossingen. Naast een scherpe premie is het belangrijk dat de juiste voorwaarden én clausules van toepassing zijn. In de regel zien wij dat een onroerend goed eigenaar allerlei verplichtingen krijgt opgelegd welke in de praktijk niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn! De consequentie hiervan is dat er in bepaalde situaties geen dekking is. Goed advies en een correcte polis zijn derhalve noodzakelijk.

Unieke dekking – onroerend goed verzekering

Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij verzekeringen aan welke specifiek zijn ontwikkeld voor onroerend goed portefeuilles. Naast scherpe tarieven en een uitgebreide dekking, ziet u hieronder een aantal unieke kenmerken:

 • Weinig tot geen dekkingsbeperkingen;
 • Kosteloze herbouwwaardebepaling;
 • Huurderving 25% van de herbouwwaarde met een maximale uitkeringstermijn van 3 jaar
  (standaard is dit 10% met een maximum uitkeringstermijn van 1 jaar);
 • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd;
 • Begeleidingskosten van beheerders bij schade;
 • Dekkingsbescherming indien het gebruik en/of bestemming van het gebouw is gewijzigd;
 • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling.

paardekooper-monument-verzekering-pand

 

Aansprakelijkheid

Daarnaast is het belangrijk aandacht te besteden aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Vastgoedeigenaren zijn verantwoordelijk voor schade welke wordt veroorzaakt door het gebouw dat zij bezitten. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij helpen u de diverse aansprakelijkheidsrisico’s te beoordelen en goed te verzekeren.

 Lees meer

Offerte aanvragen – onroerend goed portefeuille

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Totaalvoorstel

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor de gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen. Bekijk hier ons totaalconcept.
Totaalvoorstel

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer