Onroerend Goed

Onroerend goed & VvE

Risicobeheer van een vastgoedportefeuille is een specialisme op zich. Het risicobeheer van vastgoed gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden.

Erg belangrijk is bijvoorbeeld dat de juiste voorwaarden en clausules van toepassing zijn. In de regel zien wij dat een onroerend goed eigenaar allerlei verplichtingen krijgt opgelegd die in de praktijk nauwelijks uitvoerbaar zijn. De consequentie hiervan is dat er in bepaalde situaties geen dekking is. Goed advies en een correcte polis zijn daarom noodzakelijk en belangrijk.

Wij besteden uitvoerig aandacht aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij adviseren nadrukkelijk de diverse aansprakelijkheidsrisico’s goed te beoordelen, in kaart te brengen en zonodig goed te verzekeren.

Of u nu één pand verhuurd of een hele vastgoedportefeuille heeft, onze verzekeringen voldoen aan de kwaliteit die u graag wilt zien, qua dekking, voorwaarden, premiestellingen en schadeafwikkeling.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen  Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Wijziging polisvoorwaarden Huis & Kunst (Hiscox)

  Met betrekking tot de Huis & Kunst verzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij Hiscox per prolongatiedatum enkele wijzigingen doorgevoerd in haar polisvoorwaarden. Hierbij informeren wij u graag over de nieuwe (aanvullende) dekkingen alsmede uitbreiding van bestaande condities.

  Lees meer

 •  
  Family Protection en Cyber

  De Huis en Kunst verzekering van Hiscox kan vanaf heden optioneel uitgebreid worden met de module 'Family Protection en Cyber'. Deze aanvullende gezinsdekking verzekerd u en uw gezin tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

  Lees meer

 •  
  Bescherm uw bedrijf tegen Cyberrisico's

  In Nederland heeft 60% van de bedrijven te maken gehad met cybercrime. Meer en meer rijst de bewustwording bij bedrijven ten aanzien van computerveiligheid, data, klantgegevens, preventie en een daarbij behorende financiële bescherming: de cyberrisksverzekering.

  Lees meer

 •  
  Samenwerking Nyenrode Art Fund

  Een mooie samenwerking tussen Paardekooper, kunstverzekeraar Hiscox en Nyenrode Art Fund. “Een bijzondere samenwerking, waarbij alle partijen een gemeenschappelijke passie en verworven specialisatie delen” vertelt Thomas Paardekooper, Nyenrode alumni.

  Lees meer