Onroerend Goed

Onroerend goed & VvE

Risicobeheer van een vastgoedportefeuille is een specialisme op zich. Het risicobeheer van vastgoed gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden.

Erg belangrijk is bijvoorbeeld dat de juiste voorwaarden en clausules van toepassing zijn. In de regel zien wij dat een onroerend goed eigenaar allerlei verplichtingen krijgt opgelegd die in de praktijk nauwelijks uitvoerbaar zijn. De consequentie hiervan is dat er in bepaalde situaties geen dekking is. Goed advies en een correcte polis zijn daarom noodzakelijk en belangrijk.

Wij besteden uitvoerig aandacht aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij adviseren nadrukkelijk de diverse aansprakelijkheidsrisico’s goed te beoordelen, in kaart te brengen en zonodig goed te verzekeren.

Of u nu één pand verhuurd of een hele vastgoedportefeuille heeft, onze verzekeringen voldoen aan de kwaliteit die u graag wilt zien, qua dekking, voorwaarden, premiestellingen en schadeafwikkeling.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen  Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer

 •  
  Top 5 brandoorzaken rietgedekte huizen

  Paardekooper | Uw rietgedekte huis is een kostbaar, maar ook een kwetsbaar bezit. Brand dient daarom te allen tijde voorkomen te worden. Om deze reden hebben wij onderzoek gedaan naar specifieke brandoorzaken van rietgedekte panden.

  Lees meer

 •  
  Preventietips voor het voorkomen van brand

  Paardekooper | Rietgedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen hebben een verhoogd brandrisico ten opzichte van een pannen gedekt pand. Doordat wij ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het verzekeren van dit bijzondere risico, hebben wij ook ruime ervaring in de preventie van de bijbehorende (brand)risico’s van een rieten dak.

  Lees meer