Onroerend Goed

Onroerend goed & VvE

Risicobeheer van een vastgoedportefeuille is een specialisme op zich. Het risicobeheer van vastgoed gaat verder dan alleen het zo voordelig mogelijk verzekeren van panden.

Erg belangrijk is bijvoorbeeld dat de juiste voorwaarden en clausules van toepassing zijn. In de regel zien wij dat een onroerend goed eigenaar allerlei verplichtingen krijgt opgelegd die in de praktijk nauwelijks uitvoerbaar zijn. De consequentie hiervan is dat er in bepaalde situaties geen dekking is. Goed advies en een correcte polis zijn daarom noodzakelijk en belangrijk.

Wij besteden uitvoerig aandacht aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij adviseren nadrukkelijk de diverse aansprakelijkheidsrisico’s goed te beoordelen, in kaart te brengen en zonodig goed te verzekeren.

Of u nu één pand verhuurd of een hele vastgoedportefeuille heeft, onze verzekeringen voldoen aan de kwaliteit die u graag wilt zien, qua dekking, voorwaarden, premiestellingen en schadeafwikkeling.

Informatie aanvragen

Indien u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen  Meer informatie aanvragen

Nieuws
 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (4/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het vierde artikel wordt er ingegaan op het totaalconcept voor de vermogende particulier, ondernemer en families.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview Eduard en Thomas Paardekooper (3/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In het derde artikel wordt er ingegaan op tips voor verzamelaars met een grote kunstcollectie of familie erfenis.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (2/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben. In dit tweede artikel wordt er ingegaan op de misvattingen en bezwaren rondom het verzekeren van kunst en sieraden.

  Lees meer

 •  
  PAN Amsterdam 2017: Interview met Eduard en Thomas Paardekooper (1/4)

  In vier artikelen staan Eduard en Thomas Paardekooper stil bij veelvoorkomende misverstanden die leven onder particuliere kunstverzamelaars en bespreken zij verzekeringsmogelijkheden waarvan veel verzamelaars geen weet hebben.

  Lees meer