Onroerend Goed

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Gebouw

Als VvE bestuur of professioneel VvE beheerder, dient u de VvE (en daarmee de leden) goed te verzekeren tegen de financiële gevolgen bij schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, waterschade, etc.

Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij verzekeringen welke specifiek zijn ontwikkeld voor VvE’s. Naast scherpe tarieven hebben wij nog een aantal unieke kenmerken:

 • All Risks dekking;
 • Persoonlijke dienstverlening en schadeafhandeling;
 • Weinig / geen dekkingsbeperkingen;
 • Kosteloze herbouwwaardebepaling;
 • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd;
 • Optioneel binnen een pakketpolis: aansprakelijkheid als gebouweigenaar, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand, glas en ongevallen.

Aansprakelijkheid

Het is belangrijk aandacht te besteden aan de aansprakelijkheidsrisico’s. Eigenaren van gebouwen zijn verantwoordelijk voor schade welke kan worden veroorzaakt door het gebouw dat zij bezitten.

Letselschade en overige materiële schade kunnen aanzienlijk zijn. Wij helpen de diverse aansprakelijkheidsrisico’s te beoordelen én goed te verzekeren.

Bestuurdersaansprakelijkheid

De bestuurders van een VvE hebben een grote verantwoordelijkheid voor hun doen en laten binnen het VvE bestuur. Bestuurders kunnen hiervoor persoonlijk (in het privé vermogen) aansprakelijk worden gehouden. Een aansprakelijk gestelde bestuurder zal worden verplicht om de benadeelden álle schade die door zijn handelen is ontstaan te vergoeden. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt eventuele gevolgschade (niet zijnde fraude e.d.) en het juridisch verweer van deze aansprakelijkheid.

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandverzekering dekt de kosten van juridische bijstand in geval van een juridisch geschil. Voor een VvE bestuurder welke zelf een rechtsbijstand verzekering heeft, geldt vrijwel altijd een uitsluiting voor geschillen die voortkomen vanuit de VvE.

Onze verzekeringen voldoen aan de kwaliteit die men graag wil zien, qua dekking, voorwaarden, premiestellingen en schadeafwikkeling.

Offerte aanvragen – VvE’s

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Totaalvoorstel

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor de gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen.

Totaalconcept

 

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer