fbpx
Offerte aanvragen

Zakelijke verzekeringen

Ons kantoor is specifiek gericht op de advisering van ondernemers en hun bedrijf(ven). Iedere onderneming heeft te maken met risico’s. Wij streven naar financiële stabiliteit voor uw onderneming, dat is ons doel. Door verschuiving van de activiteiten van een onderneming, wijzigingen in wetgeving, jurisprudentie etc., is het belangrijk dat een verzekeringsportefeuille actueel is én blijft aansluiten bij de risicobereidheid.

Onderscheidend vermogen

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat u te helpen de risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en indien gewenst goed te verzekeren. Ons totaalconcept staat hierin centraal en wij geloven dat onze relaties met deze filosofie als uitgangspunt het best geholpen zijn.

Wij werken met ruim dertig verschillende gespecialiseerde verzekeraars. Geen verzekeraar is hetzelfde. Tussen voorwaarden, premies, clausules en schadeafwikkeling kunnen grote verschillen zitten. De juiste en onafhankelijke partner op het gebied van verzekeringen kan veel betekenen en veel voordeel opleveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraars bepaalde risico’s het beste kunnen verzekeren op basis van de meest uitgebreide voorwaarden.

Bekijk hier een voorbeeld van ons ‘Verzekeringsvoorstel’.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Totaalvoorstel

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een totaalvoorstel doen voor de gehele verzekeringssituatie. Vaak zijn premiebesparingen te realiseren in combinatie met verbetering in zowel condities als dekkingen. Bekijk hier ons totaalconcept.

Nieuws
 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer

 •  
  Familie vermogen

  Providence Capital - 2018 | De term 'Private Clients' is inmiddels een gangbaar begrip in Nederland. Bijzondere bezittingen verdienen bijzondere aandacht én expertise. Welkom in de wereld van 'Private Insurance'.

  Lees meer

 •  
  Extreem noodweer

  Paardekooper | We ervaren steeds vaker extreme regenval, hagelbuien en storm als gevolg van de wereldwijde klimaatverandering. Dit extreme noodweer heeft daarom ook een steeds grotere schadelast tot gevolg voor bijvoorbeeld uw (rietgedekte) woonhuis of auto.

  Lees meer