Offerte aanvragen

Employee benefits

Voor organisaties is het belangrijk om werknemers op zorgvuldige en vakkundige wijze te voorzien van de juiste arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden zijn een collectieve zorgverzekering, collectief arbeidsongeschiktheidspensioen en collectieve ongevallenverzekering. Onze dienstverlening kenmerkt zich door brede kennis van wetgeving en producten.

Werkgevers lopen financiële risico’s door verzuim en arbeidsongeschiktheid van medewerkers. Wij analyseren deze risico’s en adviseren over mogelijke oplossingen zoals de verzuimverzekering of de mogelijkheid om het WGA risico zelf onder te brengen bij een verzekeraar in plaats van het UWV.

Voordat we overgaan tot product advisering, zoeken wij expliciet naar de samenhang van de verschillende producten. Hierdoor kunnen we niet alleen inkoopvoordelen realiseren, maar ook de effectiviteit van claimbehandeling verbeteren.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen

Nieuws