Offerte aanvragen

Employee benefits

Voor organisaties is het belangrijk om werknemers op zorgvuldige en vakkundige wijze te voorzien van de juiste arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden zijn een collectieve zorgverzekering, collectief arbeidsongeschiktheidspensioen en collectieve ongevallenverzekering. Onze dienstverlening kenmerkt zich door brede kennis van wetgeving en producten.

Werkgevers lopen financiële risico’s door verzuim en arbeidsongeschiktheid van medewerkers. Wij analyseren deze risico’s en adviseren over mogelijke oplossingen zoals de verzuimverzekering of de mogelijkheid om het WGA risico zelf onder te brengen bij een verzekeraar in plaats van het UWV.

Voordat we overgaan tot product advisering, zoeken wij expliciet naar de samenhang van de verschillende producten. Hierdoor kunnen we niet alleen inkoopvoordelen realiseren, maar ook de effectiviteit van claimbehandeling verbeteren.

Informatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten (030 – 303 21 50) of onderstaand formulier in te vullen.
Offerte aanvragen

Nieuws
 • Covid-19

  Paardekooper neemt maatregelen tegen Covid-19. Lees er meer over in dit korte nieuwsbericht.

  Lees meer

 •  
  Hypercar

  De laatste jaren is er een nieuw segment in de auto-industrie bijgekomen, de ‘hypercar’. De meeste verzekeraars ‘durven’ deze speciale categorie auto’s geeneens te verzekeren.

  Lees meer

 •  
  Interview Sotheby's - Live Iconic Magazine

  Sotheby's - Live Iconic Magazine - April 2019 | Een interview met Eduard en Thomas Paardekooper over het unieke verzekeringsconcept dat Paardekooper Private Insurance biedt voor de vermogende particulier en ondernemers.

  Lees meer

 •  
  Do's en Don'ts bij het verzekeren van Vastgoed

  Paardekooper | Het verzekeren van onroerend goed kan in allerlei varianten. Het kan zeer de moeite waard zijn om de risico's en de dekkingsmogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de van toepassing zijnde clausules.

  Lees meer